Widok

dobry homeopata - gdynia

pilne - prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pilnie to nie dam rady. postaram sie jutro odpisac, jak dorwe tesciowa, bo to ona ma namiary
Ooo, dzieki Emi, znowu mi pomagasz, jak ja Ci sie odwdziecze... :)
Ta Twoja tesciowa taka niezawodna :), szkoda, ze moja taka nie jest :)
A grzybek inkubuje i ma sie swietnie - juz pije kefirek, a Twoj?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
spyta jeszcze, prosze, gdzie kupuje leki homeopatyczne, dzieki :)
mojej tesciowej tylko miotly i wielkiego kotla do warzenia mikstur brakuje ;)
to moze ona jest lepsza od homeopaty? :)
lekarz to lekarz :)
na morskiej w gdyni jest ten homeopata. od lat sie tam lecza "wszyscy" łącznie z psem :)

samochód najlepiej zostawić pod lidl'em i cofnąć się w stronę centrum do lecznicy dla zwierząt. tam właśnie jest ten homeopata. a apteka jest na warszawskiej "św. heleny"

a co do grzybków to też już pije. lepsze niż aktivia :P

jak cię bedzie interesowała akupunktura lub jakieś pijawki to też pomoge :]
a ten homeopata, to przypadkiem nie kobieta, ktora pracuje tam lub prowadzi te lecznice dla zwierzat?
jakies nazwisko, adres?
a jak nie, to pojade i po wechu dojde :)

co do pijawek - to tak zdesperowana jeszcze nie jestem, ale moze niedlugo bede... :(( bo to cholerstwo mnie nie opuszcza - po postach pewnie domyslasz sie o co chodzi
Anyway, thanx a lot :)

p.s.
korzystalas z akupunktury (ja nigdy) ?
z akupunktury nie z reszta z pijawek tez nie :) z tego co teściowa mówiła, można wnioskować, że to wlasnie o tego/tą weterynarz chodzi.

wiesz, czasem i zła dieta przyczynia się do "problemów". od ustalania specjalnej diety w stosunku do chorób też jest lekarz :)
W takim razie dokladnie wiem o kogo chodzi, znam ta pania osobiscie - uczylam kiedys jej dwie coreczki, bardzo fajna rodzinka.
Niestety, raz u niej bylam z problemem kilka lat temu i nie pomogla mi :(.
Ja wlasnie szukam lekarza homeopaty...
Mecze sie juz kilka lat i mam juz dosyc, dlatego postanowilam skorzystac z innych metod.
Jesli chodzi o diete, to faktycznie, musze ograniczyc slodycze i biala make :(.
U mnie pojawilo sie po antybiotykach, ktore przepisywali mi jeden po drugim lekarze wlasnie..
Jeszcze raz dziekuje za pomoc,
Pozdrawiam :)
skoda, ze tym razem nie pomoglam. ale moze wybierz sie do tej apteki na warszawskiej. podobno te babki tam tez sa kumate
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pojade jutro lub w piatek :). Dam znac, dzieki :)
Bylam dzis w aptece sw. Heleny na Witominskiej, obok Warszawskiej :).
Faktycznie kumate te babki, a jedna z nich to lekarz, ktora na miejscu doradza, co brac.
Stalam tam w kolejce prawie godzine, bo kazdy problem dokladnie omawiany... myslalam, ze zapuszcze korzenie :). Ale przynajmniej pogadalam sobie z kilkoma stalymi klientkami i chwalily sobie te leki. Dzieci podobno w ogole nie biora antybiotykow, a moj maly prawie co miesiac :(. Tak wiec, sprobuje, co mi szkodzi. Dostalam namiary na lekarzy homeopatow roznych specjalnosci. W przyszlym tygodniu sie zarejestruje i zobaczymy, co bedzie dalej :).
Jesli chodzi o mnie, to rowniez cos tam dostalam, bo lekarstwami tego chyba nazwac nie mozna :). Ale tanio to tam nie jest - ten moj specyfik 48zl. Ciekawe, czy pomoze... ale faktycznie dieta, to podstawa - bez tego ani rusz.
Jeszcze raz dzieki :),
Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny a ja wam podrzucę adres który dostałam przy okazji wizyty w Gdyni w Instytucie Estetycznym na ul. Batorego 23- Tam jest b. fajna kosmetyczka p. Ania, poszłam do niej by pogadać o trądziku i przebarwieniach a wyszłam z adresem homeopaty, bo faktycznie kobieta ma rację, bo latam od lekarza do lekarza, biorę leki a zajść w ciąże nie mogę, do tego ten paskudny trądzik, przebarwienia :(
Pani Ania, patrząc na mnie i wiedząc że wszystko juz zaliczyłam, podała mi ten adres, twierdzi ze lekarz leczy homeo sposobem nie znanym w polsce i ze ma sukcesy. http://www.winnicki-homeopatia.pl/index.php/pl/kontakt.
Jesli chodzi o aptekę św. Heleny to faktycznie, maja tam bardzo dobre zaopatrzenie i kobiety są kumate, i tez potwerdze że jak już się tam wejdzie to nogi są odczuwalne :-)) ale tam człowiek się wszystkiego dowie prawda ?

pozdrawiam
Monia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
jej :) zapomniałam napisać, ze do tego hoempaty http://www.winnicki-homeopatia.pl/ nie trzeba jechac osobiscie, wystraczy napisac email, on przysyła swoj formularz z pytaniami, trzeba go wypelnic, i wyslac wraz z ostatnimi np. badaniami.

Monia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Homeopatia naprawdę leczy... ale tylko i wyłącznie nasze portfele z kasy. Próbowałam kilka razy i nigdy nie pomogło!
A już lekarz, który leczy poprzez meila to tragedia i porażka w jednym! Że też ludzie w XXI wieku dają się nabierać na taki bajer....
Czy Ty chcesz wyleczyć grzybice układu pokarmowego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
grzybice w miejscu intymnym i zapalenie bakteryjne
polecam się :)
Wejdź na stronę http://www.instytut-mikroekologii.pl Znajdziesz tam informację o badaniu VagiStatus ( wymaz trzeba wysłać do Poznania) w kierunku bakterii i grzybów. Jak już będziesz miala wyniki, to łatwiej będziesz mogła to wyleczyć.
Wydaje mi się również, że wszelkie grzybice trzeba leczyć ogólnoustrojowo a nie tylko miejscowo - moze dlatego nie możesz się wyleczyć?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dodam tylko, ze ja badalam w Poznaniu syna ale na grzybicę układu pokarmowego (po antybiotykach) i bardzo jestem zadowolona chociaż diagnostyka i leczenie były bardzo drogie.
Maria - ja podałam adres do kogoś kto na tym się zna - fakt w polsce homeopatia całkowicie leży i do póki lekarze będą reprezentować kółko klasycznej homeopatii to tak byle jak będzie jeszcze następne 50 lat. Link który podałam, jest do czlowieka który fachu nie uczył się w polsce a w Australii i w Indiach. A to że konsultacje są dopuszczone poprzez emial to calkiem normalny standart poza krajem zwanym polską. W polsce ludzi wszystko dziwi.... ale mnie to "dziwienie" ludzi..... wcale nie zaskoczyło...

Poza tym... jak by co...to wątek zaczął się od zapytania o homeopatę a nie od zdania " co sądzi Maria o homeopatii..." -
pozdrawiam
Monia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Forum jest po to aby dyskutować i wyrażać swoje opinie na dany temat.
Tak jak napisałam wyżej, próbowałam kilkakrotnie leczyć swoją rodzinę homeopatycznie. Ostatni raz spróbowałam leczyć homeopatycznie, mojego psa w gabinecie na Grabówku :-) Niestety, wg mnie, homeopatia to tylko wyciąganie kasy z chorych.
Próbowałam, więc mam prawo do oceny i przestrzegam innych naiwnych.
Ale każdy moze robić co mu się zywnie podoba. U mnie zawsze kończylo się na tym, że pomagała tylko medycyna konwencjonalna - może na innych homeopatia działa. Ja nie mam wśród znajomych nikogo, komu homeopatia pomogła. Mnie również nie pomogła i tyle!

To, że ktoś się uczył w Australii i w Indiach nie znaczy dla mnie kompletnie nic! A diagnoza on-line to już jest naprawdę "szczyt profesjonalizmu".
Dla mnie EOT
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (46 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (6 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Przedwczesny wytrysk Co robić? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zmagam się z pewnym problemem i on chyba tutaj najbardziej będzie pasował....

do góry