Widok

dobry kurs prawa jazdy w gdańsku - gdzie?

Nauka Temat dostępny też na forum:
Hej, nie znalazłam na forum wiec pytam..
jakie miejsce byście polecali na kurs prawa jazdy??
w 3miescie jest sporo możliwości, lecz nie wiem co wybrać
Z doświadczenia wiecie zapewne jacy instruktorzy i gdzie sa najbardziej cierpliwi ;)
czy informacje podawane byly przydatne podczas egzaminu? itp
jaki sa wasze doświadczenia - z góry dziękuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Delta Plus , i Pan Marcin :) ! Gorąco polecam :) lepszego instruktora chyba nie znałam :) wszyscy zdali za 1 razem :) pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
oczywiście, że Delta ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Szkoła pana Andrzeja Przytuły w Gdańsku , polecam wiele cierpliwości i dokładności wkłada pan andrzej w naukę zdalam za pierwszym razem i nie tylko ja osoby ktorym poleciłam szkole tez zdały za pierwszym razem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

OES GDAŃSK

Najlepsza szkoła jazdy w 3mieście!
i szczególnie Pan Marek, super instruktor, dużo mówi, ale jest naprawdę SUPER! daje dużo cennych rad i wgl :)
Szkoła OES jest na ulicy Miszewskiego we Wrzeszczu :)
http://gdansk.szkola-oes.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Zdecydowanie polecam Jacka Segana super facet,ja u niego byłam na dodatkowych godzinach nauczył mnie o wiele więcej niż na kursie u innego instruktora polecam on jest w osk 1 ,Dziś już jestem od 3 tyg.kierowcą a to wszystko dzieki Jackowi bo naprawde warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja chodziłam do Delty Plus na Przymorzu. Super instruktorzy. Zdałam za pierwszym razem :) polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też się do tego podpisuję :) Świetni instruktorzy i cholernie cierpliwi:D

No i zdałam za pierwszym razem chociaż wcześniej nie miałam styczności z prowadzeniem auta :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Delta w Gdańsku na Zaspie. Super szkoła. Nic dodać, nic ująć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam Ośrodek Delta w Gdańsku na ul. Miessnera, profesjonalne nauczanie, przystępne ceny. Ja zdałem za pierwszym razem i z czystym sumeniem moge polecic Delte.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zdecydowanie polecam OSK DELTA w Gdańsku na zaspie. Ja i kilku moich znajomych egzaminy zdaliśm za pierwszysm razem, super instruktorzy, profesjonalni, cierpliwi i bardzo sympatyczni, zawsze maja czas dla swoich uczniów. Nauka na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
CREDO na Siedlcach. Dobre ceny, teoria szybko zleciala. Jazdy z Panem Staszkiem bardzo pozytywnie wspominam. ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja polecę Ci dwie szkoły z Gdańska "L Michał" mają szkołę na Chełmie i OSK Elite- tam instruktorami są byli egzaminatorzy :0 wiem co pisze, POLECAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie polecam Polmozbytu na Długich Ogrodach, polecam Vektre we Wrzeszczu, Do Luzu we Wrzeszczu obie szkoły w szkole Konradinium.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Również polecam za mną 18 godzin nauki jazdy z sympatycznym Panem Stasiem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
zdawałam 2,5r temu, w CARUSKU, oczywiście polecam, bo zdałam a 1wszym razem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
BARDZO POLECAM OSK OSKAR
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
alfa przy szkole nr.39 wreszcz lub przy alfa centrum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
ja też wczoraj zdałam dzięki tej szkole, naprawdę polecam :) instruktor pan Krzysiu to złoty człowiek, przede wszystkim opanowany i rzeczowy. OES serdecznie polecam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
OSK AS na Kartuskiej. Poczytaj opinie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
A ja polecam OSKAR'a z Łostowic, naprawdę świetny osk, trzymają wysoki poziom.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

rak piersi w stadium 4 (3 odpowiedzi)

Witam. Moja bliska znajoma dowiedziała się niedawno, że ma raka piersi, już w czwartym stadium....

Adwokat - rozwod (20 odpowiedzi)

Witam Szukam dobrego adwokata ktory poprowadzi moj rozwod, bardzo prosze o informacje

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

do góry