Widok
dobry lekarz od żylaków??..Rotter i kto jeszcze???
no własnie,mam żylaka i chciałabym go usunąc dostałam namiar do dr Rottera z Gdyni-zapsiuy są raz na pól roku od 1,5 roku próbuje się dostać i nic,rejestracja jest tylko telerfoniczna a telefon zajęty ciągle jak się dzwoni.Może któraś z Was zna dobrego lekarza???Nie chodzi o operacje-słyszałam o innych zabiegach nie tak inwazyjnych,np.Rotter tak robi,ktoś o nim słyszał???
sprawdź Kinikę Medicę z Gdyni Grabówka, super obsługa, ja miałam tam operację i przez komplikacje musiałam zostać dłużej w szpitalu ale byłam zachwycona opieką, co prawda chirurg troszkę mi źle zrobił i teraz muszę mieć jeszcze raz ale obsługa spoko. Ja znam dr. Rottera jako dobrego dermatologa, wyleczył mnie też z pewnego twarzowego problemu, słono kasuje ale jest konkretny.
Gosma ma rację, najlepiej po prostu teraz przeciwdzialac, aby sie nie powiekszaly i nie powstawaly nowe. Wiem, ze to nieladnie wyglada. Zdaje sobie sprawe. Tez mam jednego pod kolanem. Polecam ponczochy uciskowe, cwiczenia wzmacniające miesnie konczyn dolnych, szczegolnie lydek oraz pozbycie sie zlych postaw przy siedzeniu i spaniu, czyli przede wszystkim zakladanie nogi na noge.