Widok

dobry organista pilnie poszukiwany!

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam,

mam problem ponieważ organista z parafii w której chcemy wziąć ślub niestety nie odpowiada nam zupełnie. Gra nierówno, nieczysto, cały kościół się gubi podczas śpiewanych części mszy. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego organistę na ślub??

pozdrawiam,
Marta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mieliśmy ślub w Szemudzie i gra tam chłopak po Akademii Muzycznej. Gra i śpiewa rewelacyjnie, ale niestety nie mam namiarów. Poszukaj w internecie namiarów na parafię św. Mikołaja w Szemudzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skontaktuj się z zespołem http://www.zespolmagic.pl/ jeden z daje koncert organowe i gra w kościołach (a jaki ma głos;D), może będzie mógł zagrać u was. zesp_muzyczny@wp.pl
Pieniądze szczęścia nie dają, ale łatwiej cierpieć w luksusie...
[url=http://lilypie.com]
image[/url]
Dzięki, ktoś jeszcze? Może z gdańska z jakiejś parafii ktoś zna lub może polecić dobrego organistę?
Ola, czy chodziło Ci o Dawida Kas?;)
Nie. Nie kojarze zeby to byl Dawid
up up!
proszę Was, jak ktoś ma w kościele dobrego organistę niech piszę z jakiej jest parafii

Marta
Pomóżcie proszę, jaki organista grał u Was na ślubie w kościele? albo będzie grał i jest godny polecenia?
Polecam Romeo i Julię tel. 604-197-835
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Pana z Sopotu z parafii Zesłania Ducha Świętego, wykształcony w kierunku organów, pięknie śpiewa. Nie wiem jak się nazywa, ale może wystarczy zadzwonić do kancelarii kościoła to powiedzą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już pewnie nieaktualne ale polecam pana Roberta - na codzień pracuje w parafii w Brzeźnie ale jak tylko ma wolny termin to grywa w innych parafiach, na naszym ślubie rok temu grał bo tez mi poleciła go koleżanka.

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry