Widok
Z ręką na sercu mogę polecić dr. Męczykowskiego. Dzięki jego profesjonalizmu mam dwie nogi. Wiem, ze przyjmuje w przychodni przyszpitalnej na Zaspie na NFZ oraz prywatnie w Gdańsku głównym koło KREWETKI w tej przychodni...
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
a ja ze swojego doswiadczenia tego lekarza nie polecam!!! latem szukalam opini na temat ortopedy i przeczytalam kilka poztywnych wiec poszlismy, ogolnie lekarz bardzo mily i tym sposobem namowil nas na kupno bucikow do spania na noc za ponad 600 zl i jesli nie pomoga to za pare miesiecy potrzebny bedzie zabieg na stopki corki 3.5 letniej, taki koszt bagatela ok 8.000 zl! oczywiscie wystraszeni i pelni wiary w lekarza zaczelismy juz zbierac fundusze...poszlismy gdzie indziej jeszcze okazalo sie ze corka wcale nie ma problemu ze stopami tylko z biodrami, te buty mozna sobie wsadzic gdzies nie wspominajac o cieciu stop dziecku! nie potrzebuje zadnych takich ekstremalii jedynie cwiczenia ewentualnie za pare miesiecy jesli nie bedzie wystarczajacej poprawy korekcyjne wkladki...juz teraz wiem dlaczego lekarz tak bardzo sie ociagal z wydaniem na papierze swojej opini...o ktora prosilam kilkakrotnie poniewaz chcialam przedstawic to innemu lekarzowi o ktorego bylismy wczesniej i ktory stwierdzil ze nie ma tu zadnego problemu ze nas zbyl...jednak nie do konca...
My z córą jeździmy do doktora Tomasza Parol, który przyjmuje w poradniw Warszawie na Targówku. Siostra mi go poleciła- rewelacyjny lekarz z odpowiednim podejściem do dzieciaków i dużą dawką cierpliwości dla rodzica ;) Ja go chyba milion razy pytałam o to samo ale za każdym razem otrzymałam konkretną odpowiedź. Córa ma stopy końsko-szpotawe i zależało nam na jak najlepszym lekarzu