Widok

dobry ortopeda dzieciecy w Trojmiescie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, ma skierowanie do ortopedy.Niestety w nadmorskim centrum medycznym czas oczekiwaniaa to 4 miesiace.Czy macie namiar do kogos w Trojmiescie z NFZ albo prywatnie? z gory dziekuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Swissmedzie jest dr Kowalski - szybki i konkretny. USG bioderek kosztowało 80PLN. Są też zapisy na NFZ, ale długo się czeka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z ręką na sercu mogę polecić dr. Męczykowskiego. Dzięki jego profesjonalizmu mam dwie nogi. Wiem, ze przyjmuje w przychodni przyszpitalnej na Zaspie na NFZ oraz prywatnie w Gdańsku głównym koło KREWETKI w tej przychodni...
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
profesjonalizmowi :) Język mi się poplątał ;)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
~gosia_dim_
Mam pytanko, czy te usg u tego dr. jest z konsultacją?
www.ajka.com.pl - nauka jazdy konnej, spacerki dla dzieci na kucach
~gosia_dim_
Mam pytanko, czy te usg u tego dr. jest z konsultacją?
Tzn. my byliśmy na USG bioderek i stwierdził od razu, że wszystko jest OK - zrobił stosowny wpis do książeczki i polecił żeby przyjść na badanie stóp (profilaktycznie) jak dziecko będzie bodajże w wieku 12 m-cy. Czytałam na forum, że jest niezłym ortopedą.
image
image
Dzięki za odpowiedź właśnie dostałam się dzisiaj do niego z małą dzisiaj.
Dobrym,godnym polecenia ortopedą jest dr Czerwiński. Przyjmuje na Wałowej w Gdańsku.Świetne podejście do dzieci, miły ,cierpliwie wszystko tłumaczy, dobry , doświadczony fachowiec.
a jakis kontakt do dr czerwińskiego?? mamy skierowanie do ortopedy bo Mały ma zmiane guzowata po jakims uderzeniu... zrobił sie taki mały guzek na piszczelupediatra mowila ze pewnie wylała sie chrząstka. Nie jest to niby nic takiego ale skoro mam skierowanie to moge isc pokazac
doktor Sieliwończyk wizyta plus usg bioderek 90 zł przyjmuje na Miszewskiego 18 tel. 302-66-13 świetny lekarz i podobno najlepszy ortopeda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Drewek :) prywatnie przyjmuje w Krzywym domku w Sopocie
jest the best
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zdecydowanie dr DREWEK!
Zdjagnozował problem, z którym 3 lekarzy nie mogło sobie poradzić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
dr sieliwończyk najlepszy od wielu lat w trójmiescie polecam serdecznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
kiko dr Drewek jest super - chodze ze soba i z dzieckiem
uwazam ze duzooo osiagnie w ortopedii - juz duzo osiagnal mimo mlodego wieku no i nie jest to tylko lekarz ale
doktor nauk medycznych a to roznica
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ile kosztuje wizyta u dr K. Drewek?
Chyba 100 placilam jak bylam w tamtym roku
A można jakiś kontakt do dr Drewka?
a ja ze swojego doswiadczenia tego lekarza nie polecam!!! latem szukalam opini na temat ortopedy i przeczytalam kilka poztywnych wiec poszlismy, ogolnie lekarz bardzo mily i tym sposobem namowil nas na kupno bucikow do spania na noc za ponad 600 zl i jesli nie pomoga to za pare miesiecy potrzebny bedzie zabieg na stopki corki 3.5 letniej, taki koszt bagatela ok 8.000 zl! oczywiscie wystraszeni i pelni wiary w lekarza zaczelismy juz zbierac fundusze...poszlismy gdzie indziej jeszcze okazalo sie ze corka wcale nie ma problemu ze stopami tylko z biodrami, te buty mozna sobie wsadzic gdzies nie wspominajac o cieciu stop dziecku! nie potrzebuje zadnych takich ekstremalii jedynie cwiczenia ewentualnie za pare miesiecy jesli nie bedzie wystarczajacej poprawy korekcyjne wkladki...juz teraz wiem dlaczego lekarz tak bardzo sie ociagal z wydaniem na papierze swojej opini...o ktora prosilam kilkakrotnie poniewaz chcialam przedstawic to innemu lekarzowi o ktorego bylismy wczesniej i ktory stwierdzil ze nie ma tu zadnego problemu ze nas zbyl...jednak nie do konca...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
I gdzie Państwo poszli? Bo mam podobny problem:/
Nikolla@o2.pl
Prawda super facet z dużym doświadczeniem mam zaufanie do takich ludzi. Byłam z dzieckiem na Wałowej w Gdańsku wyczytałam ,że przyjmuje równiez dorosłych, skorzystałam polecam
a ja poleca dr Kuczyńskiego

http://przychodniachelm.pl/OsiedleWilanowska/?mp=Poradnia_Preluksacyjna
dr Sieliwończyk jak najbardziej...prawdziwy fachowiec ale Drewka nie polecam, no chyba że nie zależy Ci na zdrowiu strasznie go wspominam...dobrze, że dr Szandorowski uratował mi nogę po tym jak on prawie do kalectwa mnie doprowadził!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W trójmieście nie ma dobrych ortopedów.Przez 6 lat chodziłam z dzieckiem od ortopedy do chirurga i w końcu dopiero w Zakopanym pomogli mojej córce która ma skoliozę kręgosłupa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Sieliwończyk!
image
Cześć Kinga, skolioza kręgosłupa ja mam podobny problem z córką.
Wiem, że to co jest robione jej nie pomaga.
Nie wiem co robić.
Dziewczyna ma krzywo biodra, krzywo stawia stopy, wykoślawia nogi jak chodzi.
Proszę o radę co mogę z tym jeszcze zrobić (córka ma 13 lat).
Skolioza- tylko nie!!Do ortopedy.Polecam dr. Kowwnacką pilotów 19.
wspaniały lekarz i co najważniejsze wie co robi w przeciwieństwie do ortopedów , którzy nie za bardzo ogarniają problem...... Wiem to z doświadczenia. Leczymy skoliozę córki juz kilka lat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, jakiego ortopedę dziecięcego (najlepiej na NFZ) możecie polecić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Macie kontakt do dr Sieliwonczyka? Teraz przyjmuje na Wajdeloty i nigdzie w necie nie ma telefonu....

witam mam pytanko czy znacie jakiego bardzo dobrego ortopede dziecego

My z córą jeździmy do doktora Tomasza Parol, który przyjmuje w poradniw Warszawie na Targówku. Siostra mi go poleciła- rewelacyjny lekarz z odpowiednim podejściem do dzieciaków i dużą dawką cierpliwości dla rodzica ;) Ja go chyba milion razy pytałam o to samo ale za każdym razem otrzymałam konkretną odpowiedź. Córa ma stopy końsko-szpotawe i zależało nam na jak najlepszym lekarzu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

do góry