Widok
oj, to gdzie mozna udac sie z dzieckiem? gdzie chodzicie? bo ja tez jestem w trakcie poszukiwan, dodam ze mieszkam niedaleko gieldy w noych blokach
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
andzia jak będziesz zainteresowana to podam Ci numer do położnej która przychodziła do nas po porodzie :) świetna babka, wszystko tłumaczyła, nauczyła mnie karmić piersią tak żeby mała przybierała na wadze :) wiec to moge podpowiedzieć (aleksandraa20@o2.pl)
jeśli chodzi o pediatre... ja chodze do trembacza, fajny miły ale czy super kompetentny to nie wiem, moje dziecko dzieki bogu na razie tak nie choruje, miała zaledwie katar 2 razy, a jak idziesz na szczepienie to tez tam duzo lekarz Ci nie powie... ale chyba gdyby naprawde działo sie cos powaznego to poszukałabym lekarza poza pruszczem...
do wizyt id szczepienia do szczepienia jak nic z mała sie nie dzieje wystarcza nam dr trembacz :)
jeśli chodzi o pediatre... ja chodze do trembacza, fajny miły ale czy super kompetentny to nie wiem, moje dziecko dzieki bogu na razie tak nie choruje, miała zaledwie katar 2 razy, a jak idziesz na szczepienie to tez tam duzo lekarz Ci nie powie... ale chyba gdyby naprawde działo sie cos powaznego to poszukałabym lekarza poza pruszczem...
do wizyt id szczepienia do szczepienia jak nic z mała sie nie dzieje wystarcza nam dr trembacz :)
Moje pogodne dziecko na widok dr Makarowskiej zaczyna płakać i nie przestaje dopóki Ta nie zniknie jej z pola widzenia. Na samo szczepienie (wkłucie) już się uspokaja, bo szczepi pielęgniarka. Ale z pielęgniarkami też radzę uważać i pytać, która będzie lub mówcie, że dziecko będzie kute. Ja wczoraj byłam na pobraniu krwi i po nieudanej próbie dziś byłam jeszcze raz (inna pielęgniarka). Szkoda dziecka!!!
Polecam Dr.Szymczak,naprawdę dobry lekarz!!!
Pracuje w przychodzni Familia.Bardzo rzeczowa i sympatyczna,w razie pytań odpowie na wszystkie.Mam 3-miesięcznego synka i w ciągu jednego dnia potrafiłam zadzwonić do Pani Doktor z 5 razy,za kazdym razem mi pomogła i odpowiedziała na wszystkie pytania.
Pozdrawiam:)
Pracuje w przychodzni Familia.Bardzo rzeczowa i sympatyczna,w razie pytań odpowie na wszystkie.Mam 3-miesięcznego synka i w ciągu jednego dnia potrafiłam zadzwonić do Pani Doktor z 5 razy,za kazdym razem mi pomogła i odpowiedziała na wszystkie pytania.
Pozdrawiam:)
My chodzimy do bardzo dobrej doktor w Pruszczu. Pani Alicja Bałanda, przyjmuje w kwadracie i jesteśmy naprawdę mega zadowoleni. Przy każdej wizycie dokładnie bada dziecko, tłumaczy,wyjaśnia. Ma podejście do dziecka i wydać, że kocha to co robi. Także polecam ją wszystkim, kilka moich koleżanek było u niej i żadna nigdy nie narzekała i były zachwycone podejściem do maluszków.
Kiedys chodziłam do tej przychodni,maskara makarowska do bani.Ale co mnie zaszokowało to ze kiedy dosc pózno wracałam z chłopakiem do domu i w przychodni paliło sie swiatło i zobaczyłam młoda dziewczyne chyba tam sprzata bo była miotła,i wiecie co ona robiła zagladała do szuflad i wyciagała karty pacjetów i je przegladała.Niewiem ale to jest chore,po co jej wiedziec na co kto choruje to jest prywatna sprawa kazdego.
Potwierdzam - Makarowska jest kiepskim lekarzem. U mojego niespełna miesiecznego dziecka zbagatelizowala wynik morfologii, komentując "nie podoba mi się ten wynik"... i tyle. Skończyło sie szpitalem, ale juz nie z jej skierowania. Teraz znowu olała wyniki posiewu moczu, a kolejne badanie - tez juz u innego lekarza wykazało zakarzenie dróg moczowych. Strach pokazywać jej dziecko. No i obraziła sie na mnie, że leczę dziecko gdzie indziej.
U dr Szymczak byłam dwa razy i mam b. dobre zdanie - uważna, szczegółowa, z dobrym podejściem do dziecka.
Natomiast Dr Bałanda jest REWELACYJNA - lekarz z powołania. Świetne podejście do dzieci, cierpliwa, b. troskliwa, w 100% profesjonalistka, super doświadczenie i wiedza; wszystko bardzo dokładnie tłumaczy. Przyjmuje w kwadracie.
U dr Szymczak byłam dwa razy i mam b. dobre zdanie - uważna, szczegółowa, z dobrym podejściem do dziecka.
Natomiast Dr Bałanda jest REWELACYJNA - lekarz z powołania. Świetne podejście do dzieci, cierpliwa, b. troskliwa, w 100% profesjonalistka, super doświadczenie i wiedza; wszystko bardzo dokładnie tłumaczy. Przyjmuje w kwadracie.