Widok

dobry pediatra w Pruszczu Gdańskim ???

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam dziewczyny :-)
Czy macie/znacie dobrych pediatrów przyjmujących w Pruszczu Gdańskim bądź w pobliżu, np.Rotmanka?
Czy mogłybyście także polecic jakąś położną środowiskową która w pierwszych tygodniach po porodzie przychodzi do domu do mamy z maleństwem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego?
Wasilewski jest bardzo odpowiedzialnym lekarzem. Doświadczyliśmy już tego nie jedno krotnie. Bardzo angażuje się w chorobę pacjenta. Jak dla nas i naszego synka najlepszy doktor! Z czystym sumieniem polecamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wypowiadając się tak bez mózgowo chyba myślisz o sobie idiotko
Nie zgadzam się z Panią. Po odejściu dr.Jendryczki myślałam tak samo ale przypadkiem trafiliśmy do dr.Wasilewskiego i od tamtej pory nie zamierzamy zmieniać na żadnego innego. Z całego serca go polecam.
medycyna rodzinna, dr Pietrzyk

przyjmuje na rotmance os. bursztynowe i na ujeścisku ul. warszawska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Szymczak odradzam.Nie potrafiła przez m-c zdiagnozować u miesięcznego dziecka żółtaczki.
ETERMED otworzył filę w Cedrach, dobrzy pediatrzy
walnij się w główke
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rety!
Czytając te wpisy nie dziwie się,ze lekarze dzielą pacjętów na kartach na PM i NM ( pie.... MATKI I NORMALNE MATKI)
Wiekaszosc z was to PM...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
DR SZYMCZAK CENTRUM PINOKIO
Jaka nazywa się ta położna środowiskowa?
Ja w końcu znalazłam, ale na Rotmance. Polecam dr Tyl. Bardzo uważna i kompetentna. Krótko u niej jesteśmy, ale wzbudza moje zaufanie. Poza tym super podejście do dzieci i nie naciąga na np drogie szczepionki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Potwierdzam - Makarowska jest kiepskim lekarzem. U mojego niespełna miesiecznego dziecka zbagatelizowala wynik morfologii, komentując "nie podoba mi się ten wynik"... i tyle. Skończyło sie szpitalem, ale juz nie z jej skierowania. Teraz znowu olała wyniki posiewu moczu, a kolejne badanie - tez juz u innego lekarza wykazało zakarzenie dróg moczowych. Strach pokazywać jej dziecko. No i obraziła sie na mnie, że leczę dziecko gdzie indziej.
U dr Szymczak byłam dwa razy i mam b. dobre zdanie - uważna, szczegółowa, z dobrym podejściem do dziecka.
Natomiast Dr Bałanda jest REWELACYJNA - lekarz z powołania. Świetne podejście do dzieci, cierpliwa, b. troskliwa, w 100% profesjonalistka, super doświadczenie i wiedza; wszystko bardzo dokładnie tłumaczy. Przyjmuje w kwadracie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kiedys chodziłam do tej przychodni,maskara makarowska do bani.Ale co mnie zaszokowało to ze kiedy dosc pózno wracałam z chłopakiem do domu i w przychodni paliło sie swiatło i zobaczyłam młoda dziewczyne chyba tam sprzata bo była miotła,i wiecie co ona robiła zagladała do szuflad i wyciagała karty pacjetów i je przegladała.Niewiem ale to jest chore,po co jej wiedziec na co kto choruje to jest prywatna sprawa kazdego.
My chodzimy do bardzo dobrej doktor w Pruszczu. Pani Alicja Bałanda, przyjmuje w kwadracie i jesteśmy naprawdę mega zadowoleni. Przy każdej wizycie dokładnie bada dziecko, tłumaczy,wyjaśnia. Ma podejście do dziecka i wydać, że kocha to co robi. Także polecam ją wszystkim, kilka moich koleżanek było u niej i żadna nigdy nie narzekała i były zachwycone podejściem do maluszków.
Ja znam Wasilewską Ewę jak dla mnie (wzywałam prywatnie ) godna polecenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a Wasilewski?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo polecam dr Rzeczycką,ale niestety nie pracuje w Pruszczu tylko Gdańsku w Przychodni Wilanowska,super podejście do dzieci,bardzo dobry lekarz.

Pozdrawiam,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Dr.Szymczak,naprawdę dobry lekarz!!!
Pracuje w przychodzni Familia.Bardzo rzeczowa i sympatyczna,w razie pytań odpowie na wszystkie.Mam 3-miesięcznego synka i w ciągu jednego dnia potrafiłam zadzwonić do Pani Doktor z 5 razy,za kazdym razem mi pomogła i odpowiedziała na wszystkie pytania.
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
My tez chodzimy do Michała Trębacza jest naszym lekarzem rodzinnym bardzo sobie go chwalimy jak narazie nigdy nas nie zawiodl :)
do góry