Widok

dobry pediatra w Redzie

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie jestem przekonana do jakiej przychodni zapisać synka po urodzeniu, może ktoś ma doświadczenia z pediatrami i przychodniami w Redzie, bardzo proszę o opinie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moje dziecko wypuscil ze szpitala z ostrą biegunką twierdząc ze nic jej nie jest a na dowidzenia oswiadczył jeszcze zebym sie nie zdziwila jak bedzie jeszcze gorsza bo dziecko moze zlapac na oddziale wirusa.pomijam fakt,ze badał moje dziecko na obchodzie bez rekawiczek a na moje pytanie gdzie ma rekawiczki wogole nie odpowiedzial.(fakt,szpital kasy nie ma na takie rzeczy wiec w sumie moze i nie jego "wina" :P).
Po wyjsciu ze szpitala pediatra prywatny do ktorego bylam zamuszona wkoncu pojsc wyleczyl moje dziecko z biegunki i nie tylko,bo mala miala juz problemy z oddychaniem z powodu jak sie okazalo zbyt duzej ilosci bakterii .na wyniku badań kalu jak BYK widac bylo ze bakterii jest bardzo duzo,ale pan doktor H...uparcie twierdzil,ze ich ilosc miescila sie w normie,a ze byla na granicy to niewazne....Kreski nie przekroczyla(HAHA:]).
Gdyby byl taki super doswiadczony to by wiedzial,ze ilosc na granicy u niektorych dzieci jest juz iloscią chorobotwórczą.
Dlatego ja oosbiscie nie oddalabym wiecej mojego dziecka pod jego opiekę.

wypowiedź zmoderowana (Admin, 2009-07-08 10:49:30)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zgadzam się z Tobą. Bardzo często gdy do niego się zwracałam, wylewał mi kubeł zimnej wody na głowę i mówił żebym nie panikowała. przez 5 lat kontaktu z nim nigdy niczego nie zbagatelizował (nawet gdy przyjmował mnie z NFZ) i przede wszystkim zawsze wysłuchał co obserwuję u dziecka. zreszta zawsze powtarza że matka zna najlepiej swoje dziecko.
bardzo go polecam
Dr Adam H. zajmował się również moim dzieckiem na odziale pediatrii w Wejherowie, jak dla mnie ma bardzo zdroworozsądkowe podejście do sprawy, po prostu nie jest panikarzem
w przeciwieństwie do większości matek.
Zawsze spokojnie i rzetelnie odpowiadał na wszystkie moje pytania. Poświęcał sporo czasu ( i wierzcie mi wyrozumiałości ) i nigdy nie zostałam przez Niego zbyta.
Dr H. po prostu jest łagodnym człowiekiem
z dużym doświadczeniem, pomimo swojego młodego wieku a nie jakimś rozemocjonowanym lekarzykiem, robiącym dużo zadymy
i hałasu o nic a jego dystans do wielu spraw to jest po prostu profesjonalizm , który bardzo pomógł mi przetrwać ciężkie chwile
z dzieckiem w szpitalu. Ot tyle...
w przychodni na Łąkowej polecam doktor Hazukę.jak dla mnie swietna lekarka,mimo ze mloda:)
w gabinecie prywatnym pewnie sie bardziej stara:P
Ja też na temat doktora H. nie mam dobrego zdania.
Rutyniarz i czrodziej ,pracuje oczywiscie w szpitalu nadal.Nie polecam .
aha-i nadal pracuje w szpitalu w wejherowie oraz ma prywatny gabinet rowniez w wejherowiew centrum.
dr Adam H. zajmowal sie Sarka w szpitalu na oddziale.coz...jak dla mnie lekarz rutyniarz i nic więcej.dziecko mialo biegunke,ale on twierdzil,ze to normalne a na dowidzenia przy wyjsciu ze szpitala oswiadczyl ze stoickim spokojem,zebym sie nie zdziwila,jesli mala wyniesie cos z oddzialu zwlaszca rotawirusa.Poza tym badał każde dziecko.. na obchodzie bez rekawiczek,co juz wzbudzilo we mnie conajmniej zdziwienie.
Niczego sie od tego lekarza nie dowiedzialam nowego.Sama wkoncu doszlam przyczyny zachowania mojego dziecka i trafilam prawdopodobnie w 10-tkę(pisze prawdopodobnie bo badanie potwierdzajace za kilka dni)

wypowiedź zmoderowana (admin68, 0000-00-00 00:00:00)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
u Cackowskiej bylam tylko raz bo akurat nie bylo dr Kąkol.mila sympatyczna i mloda lekarka.niestety niewiem czy dobrze leczy.
Obecnie nalezymy do dr Woźniak w przychodni na osiedlu przy młynie i jestem mega zadowolona:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a oprócz dr Konkol macie jakieś inne doświadczenia z lekarzami z ul. Łąkowej? np. dr Cackowska?
dzieki za dobre chęci:) prywatnego lekarza to ja mam i to bardzo dobrego:)
jednak trzeba tez nalezec do jakiejs przychodni chocby z powodu szczepień itp...
Reda jest blisko Wejherowa a tam polecam dr Adama H. Kilka lat pracował w szpitalu, teraz odchodzi do jakiejś przychodni. Ale przyjmuje też prywatnie. Bardzo go polecam. Ja jeżdżę do niego nawet z Gdyni.
poraz kolejny przekonalam sie dzis,ze dr Kakol to porazka!!!!!!!! probowala mi wmowic ze bakteria klebsiella to nic takiego i nic kompletnie do niej ie docieralo! utrudnia leczenie dziecka.efekt:przepisujemy sie do innej przychodni bo mi kobieta dziecko wykonczy!
o kurcze ,dobrze wiedziec,bo zastanawialam sie nad przepisaniem Sarki do tej przychodni.coż....jak widac w zadnej przychodni w Redzie nie ma porzadnej pediatry.szkoda gadac.trzeba jednak chodzic prywatnie i przynajmniej byc spokojnym,ze lekarz napewno pomoze.pediatra Kąkol wysmiala mnie gdy powiedzialam,ze bede robic badanie kału.stwierdzila,ze bez sensu i ze to przesada.no wiec teraz jak pojde to jej powiem co sie okazalo,to sie kobieta zdziwi!
na przychodni nalezymy do dr Kąkol ale mam zmiar sie wypisać.lekarka mila sympatyczna i nic poza tym.
Chodzimy do dr Krawczuka prywatnie.lekarz rewelacja!gdyby nie on to z moja coreczką mogloby byc bardzo źle.polecam doktora!!!!!!!!!!! zwlaszcza ze nie jest drogi:)
tak, ja również polecam Dr. Krawczyka, przyjmuje na ul. Cichej w Redzie, a jeśli chodzi o przychodnię to lekarzy na ul. Łąkowej polecam
To będzie troszkę nie na temat. Niestety nie wiem nic na temat przychodni, ale gdy córka choruje i po wizycie u lekarza rodzinnego nie widzę poprawy to chodzimy prywatnie do doktora Krawczuka - mieszka i przyjmuje w Redzie (nawet w niedziele). Polecam
do góry