Widok

dobry psychiatra psycholog na NFZ

mam problem nieradzenia sobie z agresją, czy możecie mi polecić jakiegoś specjalistę na NFZ?
proszę darować sobie obraźliwe posty i odpowiedzi, zalezy mi na uzyskaniu wiarygodnych i pomocnych informacji.
Dziękuję.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

wizyta jest bezpłatna bo to Centrum Zdrowia na Traugutta.Polecam drM. Czuchaj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile kosztuje wizyta? Kogoś możesz polecić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potrzebuje ktoś jeszcze tutaj pomocy? Trochę czasu minęło, ale jeśli tak, to sprawdźcie w Centrum Zdrowia Psychicznego w Gdyni..ja jestem pod ich opieką już od kilku tygodni i naprawdę odetchnęłam…czuję się o wiele lepiej..
Witam potrzebuje dobrego psychologa..wiem jest koniec roku ciezko z wizyta ale nie radze sobie ze soba pomozcie proszeee!!!
Paulina: ktorej konkretnie psychiatry nie polecasz? Duzo nazwisk jest wyzej.
Chodzę do tej psychiatry i nie polecam dziś trudno trafić na godną polecenia wspaniałą psychiatrę ciężko bardzo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej, polecam Ci udać się do dr Sowińskiego. Przyjmuje w Gdyni i jest na prawde bardzo dobrym specjalistą. Chodzilem do niego jakis czas temu i bardz pozytywnie wspominam wizyty u niego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
byłam tez u dr Sowińskiego prywatnie, nie zdziera kasy, a na pewno jest wart odwiedzenia jesli ma sie problem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
droga pasażerko, pan doktor sowiński wykupił sobie reklamę w ramach marketingu szeptanego. Tego samego dnia, na różnych forach,pojawiły się nagle pochlebne opinie na jego temat pisane przez różne osoby tym samym stylem. Aż tak źle u pana doktora z frekwencją pacjentów, że trzeba się na forach reklamować?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
jakie są koszty wizyt u dr Sowińskiego? szukam kogoś kto pomoże mi się uporać z panowaniem nad swoimi emocjami, ale poszukiwania lekarza na nfz raczej nie przynoszą najmniejszych efektów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja też znam dr Piotra Sowińskiego. Od wielu lat się już u niego leczę i mogę polecić. Jest super lekarzem. Miły, sympatyczny i bardzo mi pomógł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie jestem pewien czy na NFZ uzyskasz taka pomoc jaką chcesz uzyskać. Mimo to mogę polecić Ci świetnego specjaliste w swojej dziedzini, dr Piotra Sowińskiego z Gdyni. Mi bardzo pomógł z nerwicą, za o jestem mubardzo wdzięczny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jestem po pierwszym spotkaniu u terapeuty Pawła Górnego w Wojewódzkim Centrum Onkologii. Pozytywne wrażenie. Zobaczymy jak dalej :)
I co byłeś w końcu tam?Jak wrażenia?
a do której z tych dwóch osób w WCO lepiej? Może ktoś był?
Aga, napiszesz o swoich wrazeniach po pobycie na oddziale dziennym AM? Pomoglo Ci? Warto? Lepsze to niz psychoterapia indywidualna raz w tygodniu?
Ja ładnych parę lat temu spotkałam panią Sęp-Kowalik w przychodni studenckiej we Wrzeszczu. Ona jako jedyna potraktowała mnie poważnie i skierowała na oddział dzienny do Akademii Medycznej. Pani Sęp-Kowalik była tam kiedyś ordynatorem oddziału nerwic chyba, nie wiem dokładnie było to już na prawdę dawno. Ale panią doktor wspominam bardzo dobrze i na pewno ma ogromną wiedzę, wiec jak ktoś ma możliwość, to myślę, że warto skorzystać.
Straszne, jak trudno znaleźć lekarza gdy tak bardzo potrzeba. Sama zmagałam się z depresją, ale nie szukałam lekarza widząc jak trudno znaleźć kogos kto naprawdę pomoże i nie zrujnuje finansowo. to chyba jakieś zrządzenie losu, ale przypadkiem natrafiłam na taką sympatyczną psycholożkę, która jakos mnie "zaczarowała" swoim podejściem i spotkałyśmy się prywatnie parę razy i nie wiem czy to byla terapia czy normalny kontakt i inne spojrzenie, ale inaczej patrzę na problemy i każdemu ją polecę. http://uskrzydlam.pl/terapia-2/co-to-jest-tsr/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
przychodnia na wałowej tel 058 320-89-98/99 lub przychodnia morena (58) 340 72 95. W obu dr Sep-Kowalik.
Hej. Poszukuję psychiatry w Gdańsku na NFZ jak najszybciej. Przychodnia Jaskółcza odpada już dzwoniłam. Może możecie kogoś polecić. Dzięki

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (29 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

do góry