Widok

dobry psycholog NFZ Gdańsk? Zna ktos?

Nie radzę sobie z własnym problemami, wiecznie jestem przygnębiona. Nie okresowo, ale ciągle. Czasami są lepsze dni, ale nie często. Nie jestem w stanie dogadać się z rodziną, Dodatkowo coraz częsciej mam ochotę zrobić komus krzywdę.

Czy znacie jakiegos dobrego psychologa w Gdańsku? Nie stać mnei na prywatne wizyty, a Ci z którymi spotkałam sie w moim poprzednim miejscem zamieszkania byli zupełnie nie tacy jacy być powinni. Miałam wrażenie, że moje problemy są dla nich błahostkami i nie mają na cos takiego czasu.

Byłabym wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle ze psycholog to jedno a psychiatra to drugie

podaj mi priv to napisze do ciebie, zmagam sie z podobnymi min.problemam
juztylkojaskolka@gmail.com
a że to różnica między psychologiem a psychiatrą to ja wiem, jednak myslę, że napoczątek warto zacząć od "delikatniejszych" metod:)
wyslalam wiadomoc
a moze tak do psychiatry i psychologa w jednym. Znam fajną i dobrą lekarkę na traugutta w Gdyni na nfz, która jest i psychiatrą i psychologiem.Nazywa się Anna Wojtas
Anna Wojtas przyjmuje tez w poradni zaburzen leczenia snu w Gdansku, gdzie bylam- przyznaje ze jest swietna tylko szkoda ze przyjmuje tylko w Gdyni
Hej,
przepraszam, że podpytuję, ale mam podobne problemy, czy udało Ci się kogoś znaleźć?

Pozdrawiam,
M.
Bezpłatne porady psychologiczne można uzyskać w ośrodkach, np. Centrum Interwencji Kryzysowej bądź w przychodni zdrowia. Powodzenia
Hej,
też od kilku lat szukałam psychologa dobrego. I nie trafiłam. Plątałam się po różnych ośrodkach również. Ale nigdzie nie znalazłam. Trafiłam za to do ośrodka przy kościele św. Mikołaja. Polecam zajęcia z p. Hanią, na pewno pomogą, nie znam osoby, której nie pomogły. Są tam również zajęcia dla b. młodych ludzi. Opłata symboliczna.
Uważać na hellingerowskie ustawienia, wg mnie to trochę droga na skróty i nawet p. Krzysztofowiczowi nie pomogły ;P
pan Paweł Górny - przyjmuje w Wojewódzkim Centrum Onkologii w Gdańsku, w poradni zdrowia psychicznego. Tam przyjmują też pacjentów "nie onkologicznych", jeśli nie ma kolejki. http://wco.gda.pl/

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Czy rozmiar członka ma znaczenie (29 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

do góry