Widok

dobry stomatolog - kogo polecacie?

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej Karczemki i okolice :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
może jednak kogoś polecicie w Gdańsku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja mogę polecać w zakresie endodoncji, periodontologii i estetycznej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nawrocki Michał na Jasieniu - naprawdę dobry. Ale ceny też "dobre" :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety aż z Oliwy, ale polecam moją panią doktor:
Magdalena Pawelczyk-Madalińska
Bernarda Chrzanowskiego 38A
80-278 Gdańsk
tel. 501 747 876‎

Przyjmuje prywatnie, ceny ma jak wszędzie. Jak dla mnie jest rewelacyjna, ma świetne podejście do pacjenta i dobre wyposażenie gabinetu. Fajne jest to, że jeśli się zwolni wcześniejszy termin to dzwonią i pytają czy ktoś może chciałby przyjść wcześniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to dwoje z mojej ulubionej trójki już podano:)
Polecam Gabinety Denticare na Kołobrzeskiej przy Prakticerze :) Super obsługa, bardzo przyjazny klimat, szczegolnie polecam Doktro Zakrzewska, poczytajcie sobie na trojmiasto.pl opinie naprawde super :)
Jeśli chodzi o wyrywanie zębów polecam Dr. Makaro- cena wyrwania 130 zł, ale bardzo dobrze znieczula i to mi się w nim podoba ;) Jeśli chodzi o leczenie, to Dr. Kiepas - ceny do przyjęcia ;)
czasem opłaca się pojechać do innej miejscowości, kiedy nasz dentysta chce nas skroić na protezie (na tym im najłatwiej wychodzi. Dlatego lepiej poszukać dentystów po katalogach takich jak na tej stronie http://www.favore.pl

Masa ofert w jednym miejscu i można popytać się ile dany dentysta zażąda za swoje usługi.
witam! jesli szukasz dobrego dentysty w Gdańsku polecam Ci gabinet Projekt Uśmiech, maja tam bardzo fachowy personel, ceny tez sa przystępne szczegolnie jesli brac pod uwage zakres uslug jakie proponuja, no i wszystko jest bardzo sympatycznie :) polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Arkadiusz Pawliszyn na Ujeścisku:) odpędził mój strach
polecam Pania doktor w Straszynie stomatolog rodzinny

http://www.stomatolog-rodzinny.gda.pl/

jest tania i dobra
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
pani anna galla z gdanska oruni
super kobieta,jakosc uslug,gabinet i ceny:O)

wpisz w google
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sorry nie polecam tego gabinetu-jak nie chcesz stracic zebow.Nie patrz na te oszustwa opinie. pacjencie.Projekt Usmiech-bez zebow.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani Ania Gołota-Konkol Przyjmuje na Kielpinie Górnym. Dobry specjalista i cudowny czlowiek :)
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 8
Podbijam temat, szukam dobrego dentysty z Gdańska najlepiej takiego, który pracuje sam bez asysty . Zna ktoś jeszcze dr ze Straszyna z linka powyżej? :)
kilka razy korzystaliśmy z usług Pani doktor ze Straszyna, b.miła, ceny przystępne, ale co do leczenia nie mam jeszcze wyrobionej opinii, dziecko miało leczone 2 zęby, z jednego niestety wypadła plomba. w najbliższym czasie wybieramy się ponownie, wiec może wtedy coś więcej będę mogła napisać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
podbijam temat, dobry stomatolog w Gdańsku, ceny nie z kosmosu;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dent Inn w Borkowie na Nowym Horyzoncie (dr Marta). Super babka, dokładnie wyleczone zęby i ceny nie są z kosmosu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
dr. Jowita Żebrowska-Zakrzewska - polecam w 100 proc. http://www.dentico.eu
Co do cen - nie mam porównania. Atmosfera w gabinecie fantastyczna. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w leczenie pacjenta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8