Widok

dojazd z dworca pkp na plażę

witam. znajdzie się ktos kto mnie pokieruje jak trafić z dworca pkp na najbliższą plażę ? ; )
jakieś tramwaje, autobusy miejskie? jaki byłby koszt taxówką mniej więcej?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
musisz jeszcze wybrać sobie miasto ;p
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
no i zlokalizować dworzec :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli z PKP Gdańsk Główny to polecam plażę na Stogach (najbliżej i wg rankingów najczystsza) tramwaj nr 3 i 8 .Albo w przeciwnym kierunku dłuższa jazda tramwajem nr 3 plaża w Gdańsku- Brzeźnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak , chodzi mi Gdańsk Główny ;)
jak jest cenowo w Waszym mieście z taxówkami ?
lata temu byłem na stogach na kolonii to z tego co kojarze na plażę szło sie przez las i również od krzyżówek obok koscioła jechały tramwaje.
czy to te jadą w kierunku plaży ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak te tramwaje jadą z Centrum Gdańska (spod dworca PKP). Co do taksówek nie umiem odpowiedzieć, ale można sprawdzić w necie - większość korporacji taksówkowych ma swoje stronki w necie np. Hallo taxi itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale lepiej sobie pojechać tramwajem i oglądać okolicę:-) bilet chyba 2 zł kosztuje
oki, dziękuję wszystkim za odpowiedzi ;)
hmm albo powiedzcie mi jeszcze czy jak wysiąde z pociąguna głównym pkp to czy gdzies obok wsiąde w tą 3 czy 8 o której pisaliście i dotrę prosto na plażę bez przesiadek?
Tak, dojedziesz bez przesiadek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dojedziesz,dojedziesz,jak nie wysiądziesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaraz koło pkp jest przystanek tramwajowy, zktórego te tramwaje odjeżdżają. Zapytaj tylko kogoś i upewnij się, że jedziesz w dobra strone i kup bilety. Wysiadasz na końcowym "stogi-plaża"
dzięki :)

Inne tematy z forum Hydepark

e-sport (6 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...

Kawa czy Herbata - rano (193 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Muza musi grać. (2681 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry