Widok

dokąd na jagody?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie polecicie w okolicach trójmiasta (do 80 km) pojechać do lasu na jagody?znacie takie miejsca gdzie można trochę odpocząć w weekend i wrócić z niebieskim jęzorem;)?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wcześniejszy odbiór w środę
jedziemy do Akademii Medycznej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A w Gdyni Pani nie bywa z jagodami? :)
Grzybowo to okolice 3miasta są kiepskie. Wolę Bory Tucholskie.
Ale jagodowo - jak najbardziej.
Najbliżej - na północ od Wejherowa.
Byłem w zeszłym roku z kobietą i nazbieraliśmy tyle, że do dzisiaj ma jeszcze zamrożone.
Gdynia ul.śląska
Gdzie można pojechać na jagody obecnie. Sezon się zaczął, gdzieś niedaleko Gdańska, znacie jakieś fajne miejsca?
Nikt nie wie? Na rynku pełno jagód, a drogie jak diabli.
Na jagody do Dębogórza. Jak się jedzie 173 to widać pomiędzy Dębogórze a Dębogórze jednostka. W zeszłym roku tyle jagód a nikt nie zbierał. Jeszcze w lasku pomiędzy tesco na chyloni a rumią. W tym roku w Wejherowie już zaczynam szukanie. Przecież ludzie zbierający rekreacyjne z dziećmi to żadna konkurencja dla zawodowych zbieraczy. Jak mają kupić to i tak kupią. Jak znajdę to napiszę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry