Widok

dom bankietowy Rumia - Grinholc

Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Witam!

Chciałabym do tego wątku ''zaciągnąć" wszystkie pary które miały przyjemnośckorzystać z usług domu bankietowego Rumia , jak i rownież te co dopiero na to czekają. Sala jest stosunkowo młoda ,wiec dobrze by bylo powymieniać sie opiniami,zdjeciami z odbytych tam imprez, oraz na biezaco dzielic sie informacjami z parami ktore wlasnie tam maja zamiar zrobic wesele!!!!
Badzo prosze o wszystkie możliwe informacje na temat tego miejsca!
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/DOM-BANKIETOWY-GG-GRINHOLC-RUMIA-t181172,1,130.html

już jest taki wątek
hej czemu ten watek z linku zostal zablokowany?
Pary młode 2010 oraz przyszle 2011 dzielcie sie swoimi opiniami i wrażeniami!!!!!fotkii również mile widziane! Pozdrawiam!!!
ja również swoje wesele mam u Grinholca i bardzo jestem póki co zadowolona z wyboru.
słyszałam wiele pozytywnych opinii, właściciele to przemili ludzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja sie doczekać nie moge naszego! szkoda tylko ze pary które juz mialy nie dzielą sie swoimi opiniami i wrażeniami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, mieliśmy wesele 30 kwietnia, jeśli mielibyśmy robić ponownie to tylko tam. Pełen profesjonalizm, jedzonko wyśmienite, i podane w wyjątkowy sposób (pełen szacunek dla szefa kuchni).Obsługa i kierownik sali mega profesjonalizm, nie ma dla nich żadnych problemów, oni są dla nas, nasi goście byli wszyscy zadowoleni,ci młodzi jak i starsi.Nie było żadnej nieprzyjemnej sytuacji, czy niedopatrzenia. Wszystko na najwyższym poziomie.Wesele to była dla nas impreza, gdzie byliśmy najważniejszymi gośćmi.Sama sala robi niesamowite wrażenie.Życzymy wam wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia. Nie musicie się martwić o dom bankietowy Grinholc w Rumi, spełnią oczekiwania w 100%
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
04.06.2011

To było najpiękniejsze wesele jakie mogliśmy sobie wyobrazić. Moja opinia jako osoby zajmującej się profesjonalnie imprezami to 100% satysfakcji. Obsługa, której nie widać, ale ona widzi wszystko, jedzenie wyśmienite, podane na najwyższym poziomie, elegancko i smacznie. Zero wpadek, goście byli zachwyceni. Rezerwowaliśmy zanim jeszcze odbyła się tam pierwsza impreza i nie żałujemy tej decyzji. Jak to piszą na allegro: same pozytywy
Jesteśmy bardzo szczęśliwi i wdzięczni, szczerze polecamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam tam na weselu jako gość i choć Parze Młodej powiedzieliśmy że było wszystko ok to moim zdanniem za tą kasę, którą tam się płaci jest bardzo mało jedzenia (znam inne również fajne i ładne sale gdzie jedzenia jest dużo więcej a ceny są dużo niższe). Owszem sala jest piękna i robi mega wrażenie ale między obiadem o godz 16 a godz. 22 były tylko zakąski owszem z bajerandzką dekoracją ja jednak jestem zwolenniczką iż lepiej zamiast tej dekoracji podać konkrety. A nawet się nie załapałam na ten gulasz o 22 bo akurat byłam na dworzu a jak wróciłam to już nie serwowano a kelnerzy się nie zainteresowali tymi którzy doszli. Jeszcze jedna rzecz jest mega ślisko kafelki z połyskiem i parkiet na wysokie szpilki się nie sprawdził:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17
jedzenia było wystarczająco a nawet dużo zostało i otrzymaliśmy je do domu, kafelki nie przeszkadzają, wesele mieliśmy w 2011 i byliśmy my i goście bardzo zadowoleni
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wesele odbyło się we wrześniu 2014r. no i organizacyjnie nie podobało mi się. Dekoracja sali słaba wręcz znikoma, miejsce dla młodych prawie nie wyeksponowane, ustawienie stołów byle jakie, muzyka tylko dyskotekowa a i nawet młodzi niekiedy nie wiedzieli jak tańczyć, muzyka w czasie posiłków bardzo głośna, że przez stół rozmawiając nie słyszeliśmy się. Prośby o ściszenie nie były brane pod uwagę! Kelnerzy bardzo smutni wręcz posępni. Jedzenie takie sobie ale głodnym się nie było. Szkoda bo podobał mi się tylko obiekt. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również byłam na weselu w wrześniu 2014 i jestem bardzo zadowolona jedzonko przepyszne i bardzo dużo obsługa rewelacyjna spełniali wszystkie dodatkowe zachcianki gości i byli bardzo uśmiechnięci wiec nie zgadzam sie z opinia wcześniejsza. Co do wystroju sali to myśle ze to rzecz gustu sala jak dla mnie jest przepiękna i nie trzeba jej dodatkowo stroić minely już czasy balonów tiulów itp na weselu. Jeżeli chodzi o muzykę to kwestia zespołu, orkiestry my akurat trafiliśmy na bardzo nowoczesna orkiestrę która dała czadu mimo ze grali nowoczesne piosenki ludzi na parkiecie było mnóstwo lepsze to niż same tance przytulanće i disco polo do których jesteśmy przyzwyczajeni. Sami za 2 lata chcemy sie pobrać i napewno bedzie to sala grinholc z ta sama orkiestra która grała u znajomych ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
jedzenie na lustrach tandeta wszystko oblane zelatyna
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry