Widok

douglas - ceny internetowe a ceny w sklepie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy w sklepie są takie same ceny? zwłaszcza mam na mysli promocje i wyprzedaze, dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie.
Na stronie internetowej czasami są promocje, których nie ma w sklepie stacjonarnym.
Ciekawe, to czemu mój syn, który uczęszcza 3 rok do przedszkola, nadciągnęły znieniane panie? W ty roku ma dwie zupełnie nowe, rok temu jedna nowa, panie, z którymi zaczynał- jedna odeszła po roku, druga po 2 latach? Jedna sztywna, zima i surowa,druga zakręcona, żyła jakby w innym świecie. Trzecia, do rat przyłóż- zwiała najszybciej, szkoda, ale poszła na dużo lepsze warunki. Wiec chyba niejedyny tak różowo. Gdyby nie fakt, ze za pół roku zerówka (już w szkole zye względu na poziom nauczania!!!) już dawno byśmy się rozstali z tym cyrkiem dla pozorantów.
Cha cha cha cha cha
No to ci dopiero zagwostka...coma piernik do wiatraka...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

do góry