Widok
wiesz co ja tez tak przegladalm te zaproszenia za 1zl:) niektore sa serio sliczne :)) i znalazlam piekne za 2 zl :)) od kogos z gdanska :)) 2 zl - recznie robione - sa boskie!^^ ja slubik mam za roku- wiem ze to smieszne ze juz teraz np zaproszen szukam;) ale chce zeby wsio bylo przemyslane, poza tym od wrz nie bede miec ani troszke czasu :(( wiec korzystam teraz z odrobiny wolnego czasu;)- teoretycznie powinnam pisac pracke mgr.;) hehehe
wiesz co?
fajnie tak sie wcześnie wziąć za organizację,
ja też zajęłam sie rok wcześniej,
wzory zaproszeń zmieniałam co jakiś czas, bo mi pomysły ewoluowały :)
teraz jestem 4 msc przed, zaproszenia wymyślone, ale czy w momencie gdy je będę w końcu robić coś mi nowego nie wpadnie? zobaczymy
wszyscy mi mówili, że za wcześnie zaczęłam, np gdy posżłam sie umówić do fryzjera, to mi pani Ewa powiedziała że mnie uczesze "jak dożyje", he he
suknię mam zmówiona juz od października, jest cudowna, i w promocyjnej cenie, wiec czemu nie?
fajnie tak sie wcześnie wziąć za organizację,
ja też zajęłam sie rok wcześniej,
wzory zaproszeń zmieniałam co jakiś czas, bo mi pomysły ewoluowały :)
teraz jestem 4 msc przed, zaproszenia wymyślone, ale czy w momencie gdy je będę w końcu robić coś mi nowego nie wpadnie? zobaczymy
wszyscy mi mówili, że za wcześnie zaczęłam, np gdy posżłam sie umówić do fryzjera, to mi pani Ewa powiedziała że mnie uczesze "jak dożyje", he he
suknię mam zmówiona juz od października, jest cudowna, i w promocyjnej cenie, wiec czemu nie?
.
własnie:)) tylko ze my mamy problem- wciaz nie wiemy czy nie zrobic obiadu dla gosci i osobnej imprezy dla zanjomych albo wcale- tylko sam obiad i wyjazd np w jakies egzotyczne miejsce;) serio nie mozemy sie zdecydowac!!!!!!ost . stanelo jednak na tym obiedzie -no juz sama nie wiem !! :)) a czas leci!!!!!bynajmniej wiemy juz jaki Kosciol!!-Sw bernard :))jest boski!!szczegolnie na VI !!:)))