Widok

dr A.Dubaniewicz i dr A.Kubicka - opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Razem z mężem planujemy naszego pierwszego potomka i szukamy dobrego lekarza najlepiej pracującego w szpitalu w Wejherowie i najlepiej kobiety :) do wyboru mamy dr A.Dubaniewicz albo dr A.Kubicką.
Mam okropne doświadczenia jeśli chodzi o lekarzy ginekologów, dlatego proszę Was o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dubaniewicz najlepszą, potwierdzam z kilku źródeł, tylko nie wiem czy można tak łatwo sie do niej dostać. Kubicka- nie wiem jak z ciążą, ale byłam po porodzie na izbie prZyjęć, bardzo miła i dokladna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dziękuję za opinie, bardzo to dla mnie ważne i mam ogromnego stresa :)
Obydwie Panie bardzo dobre- Dubaniewicz prowadziła 2 ciąże mojej koleżanki a Kubicka była gdy ja rodziłam córcię. Niestety bez znajomości małe szanse się do nich dostać, ja się nie dostałam.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobry wybór!!!
Polecam z całego serca obie Panie:
- Dr. Ola prowadziła moja pierwszą ciążę rewelacyjnie,
-dokładna, bardzo kompetentna, zawsze cierpliwie odpowiadała na moje pytania,
- Dr.Kubicka przyjmowała mnie do szpitala, opiekowała się nami podczas porodu, jaki i po porodzie,
-spokojna, bardzo miła lekarka, badała bardzo dokładnie.

Z dostaniem się do Pań może być bardzo ciężko ale warto się postarać.
Dziękuję :) to jutro dzwonię i będę próbowała się jakoś wcisnąć na wizytę :)
Dzwoniłam i się załamałam :( do dr Dubaniewicz nie ma wolnych miejsc, a dr Kubicka przyjmuje w godz, które nijak mi nie pasują :(
Jesli chodzi o Kubicką to nie wspominaj o ciąży bo nie przyjmuje już ciężarnych...
image
Masakra jakaś. A może jakiś inny dobry ginekolog...?
Ja polecam jeszcze Wajlonisa, też pracuje w szpitalu, kiedyś pracował w szpitalu w przychodni, teraz ma praktykę gdzie indziej. Dobry jest też Żabinski, szczególnie jeśli chodzi o usg. A może spróbuj umówić się do Dubaniewicz za 2 miesiące, a w międzyczasie idź do innego lekarza tej przychodni
Dziękuję, ale ja potrzebuję ginekologa kobiety. Dr Dubaniewicz wogóle już nie przyjmuje nowych pacjentek.
Shani i jak udało Ci sie ginekologa znalezc? ... mnie tez to chyba niedługo czeka al chyba na Żabińskiego sie zdecyduje ..
image
Jestem na etapie poszukiwań i chyba zdecyduje się na p. Ingę Kowalik. Pracuje w szpitalu w Wejherowie. Nie widziałam tylko żadnych opinii o niej.
Shani a musi koniecznie pracowac w szpitalu w Wejherowie?
image
Niby nie musi, ale wolałabym żeby tak :)

Inne tematy z forum Rumia

Locus (6 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Osiedle Archipelag (10 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

do góry