Widok

dr Anna Lewczuk-opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Do tej pani dr skierował mnie mój gin, ponoc babka świetna, macie jakieś informacje?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepsza endokrynolog z jaką miałam do czynienia, nie bede opisywać szczegółów mojego przypadku, bo to długa historia,ale super specjalista, bezpiecznie przeprowadziła mnie przez czas ciąży, w 100% polecam!!!
Polecam, trafiłam do Niej dopiero w ciąży. Bardzo miła, empatyczna i przede wszystkim ma do czynienia z ciężarnymi więc wie co i jak. Tylko musisz sie liczyć z tym, że zapisy na wizytę są 10go kazdego miesiąca na następny miesiąć i jest bardzo dużo chętnych więc trzeba raniutko dzwonić a i godzina na którą jesteś umowiona często przesuwa się o dwie godziny później, to dlatego, że pani doktor poświęca bardzo dużo czasu pacjentom. W razie czego doktor proponuje kontakt mailowy i telefoniczny i to jest fajne, że nie trzeba z każdą pierdołą umawiać się na wizytę. Szczerze polecam
dokładnie, ja chodziłam do invicty i mega opóźnienia,ale to właśnie dlatego,że kazdemu pacjentowi poświęca dużo czasu, a np jeśli tylko z wynikami potem trzeba, to prosi o telefon lub smsa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moja mama u niej sie leczyla. Byla b. zadowolona. M.in. skierowala mame na operacje... a gdy mama miala problem, mogla do niej ZAWSZE zadzwonic i zapytac.
Też z czystym sumieniem polecę tę lekarkę
Fakt, nie łatwo się do niej dostać, fakt, przynajmniej w Invicie, trzeba liczyć się z opóźnieniami w przyjmowaniu, ale...
- nie ma się w gabinecie uczucia, że jest się spławianą, bo kolejka
- jeśli jest taka potrzeba (a w ciąży np u mnie jest) to sama dopisuje do grafiku (zagęszczając go np. wizytami co 5 zamiast co 15 min - co niestety właśnie wydłuża kolejkę:/)
- wyłapuje różne drobiazgi (warto mówić jej WSZYSTKO, co się dzieje ze zdrowiem, nawet jak się wydaje, ze to nie ma nic wspólnego z hormonami)
- tak jak dziewczyny pisały, w pewnych sytuacjach, gdy wystarczy tylko podanie wyniku, podaje nr tel/maila, by jej przesłać i wtedy odpowiada, jak np. zmienić dawkę leku (czyli nie wciska na siłę wizyt)

Ja chodziłam do niej po operacji wycięcia jednego płata (podejrzenie nowotworu, diagnoza po operacji - Hashimoto) póki przyjmowała w przychodni na Pomorskiej; później jak stamtąd odeszła, to przez jakiś dwa lata bujałam się z innym endo, któremu sama mówiłam "czas na badania" "proszę o inną dawkę leku" itd
Póki leczyłam się sama to mi wystarczało, w ciąży uznałam, ze to nie rpzelewki i wyszukałam na nowo tę lekarkę

Fakt, ciężko się dostać za pierwszym razem. Jeśli masz wyniki, to możesz spróbować podejść do przychodni jak przyjmuje (w Invicie na Podwalu Grodzkim - nie w Medisonie! w pn i śr od 14) i zapytać się, czy Cię przyjmie. Na 90% tego dnia nie przyjmie, ale jak ciężarna, to najpewniej da Ci karteczkę, z którą na recepcji dopiszą Cię do jej grafiku na inny dzień (ale nie za dwa miesiące).
Tylko do poczekalni warto wziąć coś do czytania;P No i nie planować czasu po wizycie, szczególnie jak masz na późniejszą godzinę (ja najpóźniej siedziałam do 21 /oficjalnie przyjmuje do 19/, a nie byłam ostatnia w kolejce...)
Ale uważam, że na 100% warto

Wizyta w Invicie to 120zł. Wiem, ze przyjmuje jeszcze gdzieś koło Akademii Medycznej, ale musiałabyś pogooglać...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też szczerze polecam - najpierw, dzięki trafnej diagnozie, "wyprostowała" mi tarczycę i wreszcie zaszłam w ciążę, potem - w czasie ciąży w każdej chwili można się było z nią skontaktować, poradzić, ustalić dawki (a wiadomo-w ciąży tarczyca bardzo ważna a hormony szaleją) - w pierwszym trymestrze robiłam badania tarczycy co dwa tygodnie.
Tak, jak dziewczyny piszą nigdy nie naciąga na wizyty - co się da można załatwić mailowo albo telefonicznie.
zgadzam się z opiniami, 10.12 nie udało mi się zapisać na wizytę, a miałam mieć w styczniu, wiec zadzwoniłam do niej co zrobić, a ona sama załatwiła mi wizyte :)
czy za te 120 juz jest usg tarczycy ,wykonuje na miejscu od razu?
image
Nie wydaje mi się z tym usg - nie widziałam tam w gabinecie aparatu, więc myślę, że to cena za samą konsultację
image
tez polecam!
jestem stala pacjetka.
nie ma na miejscu usg, jak ja szłam na pierwszą wizytę to przyszłam z podstawowymi badaniami, tsh i ft4 oraz zrobiłam sobie w przychodni usg za ok.30 zł
A czy płaci się za wizytę czy to w ramach NFZ?
image
W Invicie tylko prywatnie
2 lata temu szukałam, nie znalazłam na NFZ, ale nie wiem, jak teraz to wygląda

Ja osobiście na ciążę wykupiłam ubezpieczenie medyczne w Allianz (prze mBank) - pełne ubezpieczenie kosztuje mnie 140 albo 150zł/m-c i korzystam z niego właśnie m.in. do endokrynologa (wizyty mam średnio co 3 tygodnie + badania i już ubezpieczenie zwrócone a dodatkowo ginekolog, okulista i inne - choć ubezpieczenie ma tez minusy, bo nei wszystkie badania krwi pokrywa i np. usg genetycznych nie pokrywa; ale generalnie nawet przy samym endokrynologu jestem na "plusie")
image
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, jesteście niezawodne :)
image
Są jeszcze opinie o lekarzach na "znany lekarz. pl"
Postanowiłam jechac tam osobiście, żeby na 100 % się dostac. Mam tylko jeszcze jedno pytanie. Na którą godzinę mam tam przyjechac się zarejestrowac, bo mam trochę daleko, a na 13 muszę byc w pracy...
image
Ostatnio w recepcji (przypominam - Podwale Grodzkie) słyszałam, jak kobitki tłumaczyły, żeby przyjechać 10.01 ok 8-8.30 (wtedy jest rejestracja na luty)
image
Ale mnie chodzi o Medisona :)
image
Z tego co wiem, dr lewczuk nie przyjmuje w Medisonie, tylko w oddziale na Podwalu (z Dworca Głownego idziesz w stronę starego Żaka, jakby wzdłóż torów (nie ulicy), mijasz jakieś bary, solarium, pocztę i w następnym budynku przy torach jest właśnie Invicta)
image
ostatnio jak dzwoniłam dowiedziec się kiedy będzie można się rejestrowac to babka nic nie mówiła o Podwalu, a dzwoniłam na nr z Medisona
image
Najlepsza polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...

Kuchnia (40 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry