Widok

dr Boćkowski - gdzie prywatnie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy wiecie gdzie prywatnie przyjmuje dr Boćkowski, a jesli tak to czy macie jakieś namiary na niego i co sądzicie o zrobieniu u niego usg połówkowego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Boćkowski przyjmuje w gdyni orłowie, Klif med,
ja robilam u niego usg genetyczne, połowkowe i doplerowskie i polecam. Konkretny lekarz znajaący sie na rzeczy bardzo dokładny i rzeczowy, odpowiada na wszytskie pytania
Alex wielkie dzięki za info, a masz może jakies namiary na niego? I jak cenowo wygląda usg połówkowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kazda wizyta tzw"ciążowa" 200 zl kosztuje, ale moim zdaniem warto, mimo ze nie jestem jego stala pacjentka, to na kazdym usg posiwecil mi duzo czasu, wizyta ponad pol godizny, odpowaida na wszystkie pytania watpliwości. Na polowkowym bylam z mezem i starszym synem :) Umawiasz sie telefonicznie ale nie wiem jaki sa terminy wtej chwili boju zdo porodu sie do niego nie wybieeram
Klif-Med
Wrocławska 63
Gdynia
727-662-926
jeszcze raz wielkie dzięki!
ja za 1sze genetyczne placilam 150 zl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

do góry