Widok

dr.Dorota Papińska - Stachowiak gdzie na NFZ ?

Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
gdzie przyjmuje dr Stachowiak na NFZ?wiem, że prywatnie przyjmuje na Skarżynskiego i w Luxmedzie.
image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś wie?
na NFZ chyba nie przyjmuje, przyjmuje jeszcze prywatnie na Hynka na Zaspie
Słyszałam ze gdzieś na 7 dworze przyjmuje czy jakoś tak ale nie wiem gdzie dokładnie.Jak by ktoś coś słyszał to chętnie się dowiem.
Hop hop
Chyba tylko prywatnie i zdaje się pracuje w szpitalu. Ja byłam u niej 2 razy w Luxmedzie jak cudem zwolniło się miejsce bo do niej są masakryczne kolejki, po kilka miesięcy sie czeka.
Przyjmuje w przychodni VII Dwór w Gdańsku, ale tylko w czwartki. Wizytę najlepiej umówić conajmniej miesiąc wcześniej bo są straszne kolejki i często na kilka tygodni wcześniej wszystko pozajmowane.
Tez w szpitalu wojewódzkim doktor ma dyżury.
Kiedyś pani dr mówiła mi, że na NFZ to tylko w Starogardzie Gd. Prywatnie na pewno na Skarżyńskiego (obok Hynka)
Dzwoniłam na VII Dwór i nie przyjmuje tam na NFZ - taką inf. uzyskałam w rejestracji.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry