Widok

dr Grzybowski namiary

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hejka, mam prośbę chciałam się wybrać na usg do dr Grzybowskiego ale nigdzie nie ma aktualnych namiarów na gabinet, słyszałam że przyjmuje gdzieś na legionów możecie mi pomóc? Proszę bardzo.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska,Gabinet USG-gdańsk,Al.Legionów 60,tel.058 341 59 77,kom.0603 792 871-Dr.Wojciech Grzybowski
dzięki wielkie za pomoc!

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może mi ktoś odpowie, gdzie aktualnie przyjmuje dr Wojciech Grzybowski - ginekolog, bo na Legionów już nie przyjmuje.
otworzył gabinet na Chełmie, chyba na ul. Wilanowskiej tel 603792871
Doktor Grzybowski przyjmuje na ulicy Rogalińskiej 17B na Nowym Chełmie. Telefon się nie zmienił.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje bardzo za informacje. Ewa
Czy ktoś może wie, jak można skontaktować się z doktorem, bo tego telefonu nie odbiera?
Z doświadczenia wiem, że ciężko się do niego dodzwonić. Trzeba być cierpliwym. Pamiętam, że kiedyś mówił żeby dzwonić w poniedziałki i czwartki wieczorem.
dokładnie w poniedziałki i czwartki po 19 ``

Dokładnie Rogalinska 19 B :)
witam mam pytanie czy dr grzynowski nadal przyjmuje na podanym adresie ?? bo slyszalam ze przeniosł gabinet ale niestety nie moge znalesc danych w internecie
Dokładnie dr Grzybowski przyjmuje dalej na Rogalińskiej 19. Jest to jego nowo otwarty gabinet - od początku tego roku.
image

dr Grzybowski namiary

a ile kosztuje wizyta u dr Grzybowskiego?
byłam tydzień temu - wizyta plus usg 200PL
Witam. Od dwóch dni nie mogę się skontaktować z doktorem,a potrzebuje szybko umówić się na pierwszą wizytę.Czy można iść na wizytę bez wcześniejszego umówienia się, czy trzeba wcześniej zadzwonić?I jeszcze jedno pytanie-w jakich godzinach i w jakie dni doktor przyjmuje w swoim gabinecie?Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
musisz próbować się dodzwonić,dr przyjmuje w różnych dniach i o różnych godzinach,w zależności jak ma ustalony grafik w szpitalu. Przyjmuje tylko na Rogalińskiej
Raczej musisz na telefon to zalatwic. Ja tam podeszlam raz pod gabinet, zeby ewentualnie sprobowac sie osobiscie umowic, ale napisane na szyldzie, ze po uwowieniu telefonicznym. Zreszta nie bede sie tam ladowac, jak kogos akurat przyjmuje, a zadnej babki co by siedziala i zapisywala tam nie ma. Mi sie w koncu udalo dodzwonic trzeciego dnia i to bylo juz po 19.00
Dziękuję bardzo za rady-udało mi się dodzwonić.
Hej Dziewczyny, czy możecie podpowiedzieć w jakim szpitalu pracuje dr Grzybowski? Czy jest dobrym lekarzem? czy któraś z was zakładała u niego Mirenę?
to wg mnie oczywiście bardzo dobry lekarz z bardzo dobrym sprzętem i w dodatku umiejący bardzo dobrze ten sprzęt obsługiwać i "czytać " obrazy na usg. u mnie nie pomylił się ani razu, w 18 tygodniu wiedziałam że będę miała dziewczynkę a pod koniec ciąży dokładnie stwierdził że mam niskie przepływy i mogłam dlatego coś z tym zrobić. wg mnie ma duża wiedzę i praktykę .Pracuje chyba na klinicznej .polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy Grzybowski nagrywa usg 4d na płytkę i czy koszt tego jest taki sam jak normalne usg, tj.200zł?
image
image
czy ktos sie orientuje, w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje dr Grzybowski?
hej hej nikt sie nie orientuje?
Hey, tez szukam aktualnych namiarow telefonicznych ,jesli ktokolwiek moze podac bede wdzieczna ,pozdrawiam
tel. od lat ten sam;)
603792871
Z miesięcznym wyprzedzeniem trzeba się umawiać.
Szukam gdzie znajduje się ta ulica Rogalińska i znalazłam jedynie jedną na Ujeścisku koło ul Łódzkiej i Havla. To tam?
A podobno ten gabinet jest na nowym Chełmie :/
Pomóżcie bo wizyta już dziś, a nie chciałabym błądzić i jeszcze się spóźnić na wizytę.
Siup do góry ;)
AgusiaB, tak to tam jest ul Rogalińska .
Czy ktos sie orientuje ule kosztuje usg 3d u tego lekarza?
Lekarz nie wykonuje badania 3d.za połowówkowe i genetyczne u niego płaciłam 270zl
Dr.W.Grzybowski przyjmuje w nowym gabinecie ul.Rogalińska 19 na Chełmie Kom.603792871

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

do góry