Widok
Witam. Od dwóch dni nie mogę się skontaktować z doktorem,a potrzebuje szybko umówić się na pierwszą wizytę.Czy można iść na wizytę bez wcześniejszego umówienia się, czy trzeba wcześniej zadzwonić?I jeszcze jedno pytanie-w jakich godzinach i w jakie dni doktor przyjmuje w swoim gabinecie?Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
Raczej musisz na telefon to zalatwic. Ja tam podeszlam raz pod gabinet, zeby ewentualnie sprobowac sie osobiscie umowic, ale napisane na szyldzie, ze po uwowieniu telefonicznym. Zreszta nie bede sie tam ladowac, jak kogos akurat przyjmuje, a zadnej babki co by siedziala i zapisywala tam nie ma. Mi sie w koncu udalo dodzwonic trzeciego dnia i to bylo juz po 19.00
to wg mnie oczywiście bardzo dobry lekarz z bardzo dobrym sprzętem i w dodatku umiejący bardzo dobrze ten sprzęt obsługiwać i "czytać " obrazy na usg. u mnie nie pomylił się ani razu, w 18 tygodniu wiedziałam że będę miała dziewczynkę a pod koniec ciąży dokładnie stwierdził że mam niskie przepływy i mogłam dlatego coś z tym zrobić. wg mnie ma duża wiedzę i praktykę .Pracuje chyba na klinicznej .polecam