Widok

dr Klimaszewski NFZ i prywatnie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy może dziewczyny wiecie ile czeka się na wizytę do dr Roberta Klimaszewskiego na NFZ ? Czy jak chodzi się prywatnie ile jest koszt wizyty i czy długo się czeka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam prywatnie już dwa razy u Dr-a, koszt 120 zł z Usg. Oczywiście miły itd, jednak uczucia mam co do niego mieszane :-) no i zastanawiam się czy nie przejść do niego na NFZ, bo badania w ciąży są bardzo drogie :-) pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja do niego chodzę na NFZ wiem, że do końca roku nie rejestrują w przychodni do dr. Klimaszewskiego. Dr na wszytko daje skierowania i za nic się nie płaci.Ja jestem bardzo zadowolona prowadził moją pierwszą ciąże i teraz też prowadzi chociaż nie było już miejsca Pani w rejestracji była bardzo miła i mnie wcisnęła czekałam tylko tydzień na wizytę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W jakie dni dr Klimaszewski przyjmuje na NFZ?
Ja chodzę prywatnie, koszt wizyty 120 zł. To moja druga ciąża i nie wyobrażam sobie żeby prowadził ją ktoś inny. Na prawdę polecam

W przychodni dr przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki.
poniedzialek sroda piatek w szpitalu kolejowym jak cos sie dzieje zawsze przyjmie tylko trzeba odstac swoje w kolejce:)
Mam bardzo a to bardzo zle doswiadczenia z wixyty u Klimaszewskiego. Poszlam z polecenia, nie bylo dla mnie zadnym "problemem" ze jest facetem. A on w moim odczuciu mnie po prostu zmolestowal na fotelu. Wsadzajac powoli wziernik przysunal do mojej twarzy swoja usmiechnieta oblesnie twarz na ok.40 cm i patrzyl sie na mnie, a jak mowilam ze boli (bylam spieta bo prawie spozniona do pracy), smial sie jeszcze szerzej mowiac ze musi czy cos w tym stylu! Chore to bylo... Nie wskazal parawanu tylko patrzyl z usmiechem oczywiscie jak sie w pospiechu na boku ubieram. Nie spytal sie mnie nawet czy jestem dziewica. Bylam wtedy mloda, dzis pogonilabym takiego dziada. Po wizycie przez kilka dni czulam sie fatalnie - zbrukana, smutna. Dopiero po kilku latach odwazylam sie (raczej okolicznosci zmusily mnie do tego) na wizyte u ginekologa faceta - i tutaj nie dalo sie z jego strony wyczuc zadnej proby wchodzenia w jakies relacje damsko- meskie, podejscie do pacjentki -pelen profesjonalizm. K. mnie skrzywdzil
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
bardzo poważne oskarżenie,
jak to się mówi albo zgłoś sprawę odpowiednim służbą i żądaj ścigania albo nie wypisuj takich opini, które szargają człowiekowi dobre imie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
dokładnie, jestem pacjentką dr i ciężko mi uwierzyć w to co piszesz. Nie wiem jak dr musiałby to zrobić aby Cie badać i jednocześnie mieć twarz przy Twojej? To są poważne oskarżenia, uważaj na to co piszesz.
Ja dr polecam, z resztą już kilka dziewczyn z forum było i są zadowolone.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez doktora polecam, chodziłam do niego na monitoring, wysłał mnie na zbadanie hormonów, przepisał leki i od kwietnia się leczyłam, W lipcu zaszłam w ciąże, a wcześniej rok się starałam i nic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Najlepszy Doktor pod słońcem, nie zamieniłabym na żadnego innego...Miły,kulturalny,profesjonalny,bardzo dokladny, a do tego z poczuciem humoru...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mi powiedział dokładnie to samo :( miałam podobne odczucia

Najlepszy lekarz na świecie nie dam złego słowa powiedzieć , chodzę do niego tyle lat ,jest bezinteresowny i bardzo pomocny. Nigdy nie odmówił kiedy przyprowadziłam nowe pacjentki .Mojej synowej ciążę też uratował . Nie ma już takich lekarzy .Polecam z całego serca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

do góry