Widok

dr Leszczyńska Katarzyna świeże opinie po wizytach ???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczynki :-) Chciałam,żebyście napisały,czy jesteście zadowolone z wizyt u Pani dr?Czy szczegółowo Was bada i odpowiada na Wasze pytania?Czy jest dobra do prowadzenia ciąży?Już dawno nie było świeżych opinii o Pani dr dlatego chętnie poznam Wasze zdanie.

Z góry dzięki za wszystkie szczere opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja ostatnio byłam u dr. Leszczyńskiej na usg połówkowym. Bardzo miła kobieta, cierpliwie odpowiadała na każde pytanie. Dzieciątko zbadała od każdej strony wzdłuż i wszerz.
imageimage
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja bylam dosc dawno (mala ma prawie 2 lata)ale mysle ze nic sie nie zmienilo,bylam na echo serca płodu pani dr robila mi usg prawie pol godziny opowiadajac ze szczegolami co i jak baaardzo przyjemna doktorka i do tego bardzo kompetentna także polecam no i juz taki szczegol...oswieciła mnie ,ze bede miala coreczke:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też już jakiś czas temu ale jak najbardziej polecam. Prowadziła moją zagrożoną ciąże i odbierała poród na Klinicznej. Bardzo dokładna podczas badań, odpowiada na każde pytanie i jest mega sympatyczna. Jeżeli zdecydujemy sie na kolejne dziecko to napewno u niej poprowadzę ciążę.
image
Najlepszy lekarz na świecie!!!!! Trafiłam do niej przez przypadek-prowadziła moją ciążę. Nie dość,że bardzo kompetentna, niczego nie lekceważy to jeszcze przy tym po prostu dobry człowiek.

Miałam okazję odwiedzić wielu ginekologów w Trójmieście zanim zaszłam w ciążę, więc mam porównanie.
Nie wiem skad tyle pozytywow do tej Pani Doktor. Nie prowadzila mi co prawda ciazy, ale zszywala mnie po porodzie i zle to zrobila, o malo co nie stracilam zycia, dostalam krwotoku i bylam krok od smierci. Tylko dzieki mojej czujnosci zglosilam to lekarzowi i od razu wzieli mnie na blok do kolejnego rozszywania i zszywania (mozecie sobie wyobrazic jak wygladalo to miejsce po takich zabiegach).
Nie zapomne jak sie czulam po wszytskim + jeszcze przetaczanie krwi, nie mialam sily stac na nogach a twarz mialam tak blada ze nie bylo mi widac ust.
Po calej syt. Pani Doktor bez schruchy przychodzila do mnie i opowiadala glupoty, typu ze za malo mam moczu w worku i cos jest nie tak(byla cewnikowana), zastanawialam sie czy nie robi tego zlosliwie bo inny lekarz dziwil sie jak mu o tym powiedzialam.

Moze gdybym prywatnie chodzila do Pani Doktor bardziej by sie przylozyla do szycia-przeciez to podobno nic skomplikowanego!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki :-) Może ktoś jeszcze up,up,up...

Czy poświęca Wam dużo czasu na wizytach?Czy bada dokładnie?Czy idzie na ilość nie na jakość-wiadomo renoma robi swoje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na wizytach jest baaaardzo dokładna - nie patrzy na zegarek,nie pospiesza...moje wizyty ciążowe trwały czasami ok.godzinę.

ja ją polecam z czystym sumieniem i mogę śmiało powiedzieć, że w moim przypadku uratowała życie mojego dziecka - gdyby nie jej szybka i trafna reakcja wolę nie myśleć, jakby się wszystko skończyło...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
gdzie aktualnie przyjmuje dr Leszczyńska?
interesuje mnie Gdańsk i Gdynia...
dzieki za pomoc
w Gdyni na Wrocławskiej (Klif-Med)
dzieki,
ktos jeszcze do niej chodzi w innej placówce?
~G witaj w klubie, miałam dokładnie to samo co Ty, krwiak krocza, ponowne prucie i szycie, narkoza, silna anemia, przetaczanie krwi itd.. do dziś komplikacje po-porodowe i jeszcze nie mogę do końca się z tego otrząsnąć a wiem, że można było tego uniknąć gdyby lekarze potrafili się między sobą dogadywać i mieć na względzie przede wszystkim dobro pacjenta a byłam rzekomo pod opieką bliskiego kolegi dr Kasi z Klif-Medu z którą też często się konsultował mój lekarz, i nie neguje tej Pani dr ale drażni mnie to że na prywatnych wizytach wszyscy dr są wspaniali i mili a jak na finiszu w szpitalu naprawdę potrzebujesz ich wsparcia i fachowej opieki to już ich nie ma i mają Cię gdzieś...
A ja polecam dr. Małgorzatę Swiątkowską od niej właśnie uczy się dr. Leszczyńska.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdy nie byłam u niej na wizycie prywatnej, po raz pierwszy spotkałam ja w szpitalu w maju zeszłego roku i mogę ją jak najbardziej polecić. Spędziłam prawie 2 miesiące na patologii ciąży więc spotykałam się z nią praktycznie codziennie, zresztą to właśnie ona wykonywała mi większość zabiegów (kordocynteza, transfuzje dopłodowe, amminoredukcje itp.) zawsze była miła, poświęcała mi sporo czasu, odpowiadała na wszystkie pytania, mimo że szpital bardzo często wyglądał jak " taśmociąg pacjentów".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja chodziłam do dr Leszczyńskiej ze swoją drugą ciążą, poleciła mi ją dr Świątkowska która prowadziła moja pierwszą ciążę ale przy drugiej akurat była za granicą.

po pierwsze nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń do tego, jak diagnozują podczas usg, to w gruncie rzeczy największe specjalistki, nie tylko w naszym rejonie.
jedyne operacje tutaj w łonie matki, to właśnie panie z klinicznej.

usg dokładne, wnikliwe, cierpliwe odpowiedzi na pytania itd.

nie mam natomiast żadnego doświadczenia z bycia na oddziale u pani dr. bo zdecydowałam się rodzic na Zaspie, nie ma co ukrywać obecność neonatologii i dr Sowy była dla mnie ważniejsza.

ale jeśli chodzi o prowadzenie ciąży, nie ma lepszych lekarzy. piszę zbiorczo, bo takie mam doświadczenia.
Właśnie wczoraj miałam pierwszą wizytę ciążową u Pani dr i wróciłam bardzo zadowolona. USG wykonywała bardzo dokładnie i szczegółowo odpowiadała na moje wszystkie pytania. Przyjmuje teraz pacjentki w swoim własnym gabinecie w Gdyni-Wiczlinie na ul. Filipkowskiego.
Witajcie, szukam kontaktu z dr Leszczyńską, zetknęłam się z nią na Klinicznej przy okaZji przyjęcia na oddział. Przesympatyczna osoba, sprawiła wrażenie bardzo kompetentnej. Przy okazji wywiadu medycznego, od razu zwróciła uwagę na kluczowe sprawy, których mój dotychczasowy lekarz nie widział bądź bagatelizował... Macie może do niej aktualny nr tel? Jaki jest koszt wizyty w nowym gabinecie? Długo się czeka na wizytę? Czekam na dokumnty histopat ze szpitala i nie wiem na ile szybciej trzeba się umawiać...
Jestem już od paru lat jej stałą pacjentką, tel. 604 251 243, rejestruje tak na miesiąc do przodu, ale jak sprawa jest pilna, to znajduje czas.
Za wizytę oczywiście z usg płaciłam 200 zł.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

do góry