Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wdzięczna pacjentka wątek zamknięty Jedynym słowem to były cudowne ręce.Osiem miesięcy leczyli mi otwartego...
~Zdzisława
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 września 2017

dr Leszek Roter wątek zamknięty szokujące, dopiero się dowiedziałam, wyrazy współczucia Rodzinie, a my...
~Teresa B - Pruszcz Gd
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 czerwca 2016

Dermatolog, nie dermatolog...oto jest pytanie. wątek zamknięty Jakim prawem Pan doktor Roter, który jest dermatologiem bierze się za...
~Niedowiarek
7

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 stycznia 2013

Blizny po zamykaniu naczynek wątek zamknięty Zgadzam się z opiniami, że doktor Roter był świetnym specjalistą, a przede...
evelka05
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 grudnia 2015

Wyrazy współczucia wątek zamknięty wielki czlowiek .
~ola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2015

smutek wątek zamknięty Dzisiaj dowiedziałam się o śmierci Pana Doktora. Jest mi bardzo przykro,to...
~Pacjentka
-

dodano: 22 stycznia 2015

omijajcie z daleka wątek zamknięty 13 lat temu dr obiecal, ze bede chodzila w mini. pare wizyt - kasa... noga...
~zawiedziona
2

dodano: 17 marca 2014

Dr.Leszek Roter wątek zamknięty Swietny fachowiec ,rzeczowy,bardzo uprzejmy .Wszystko na najwyzszym...
~Malgorzata Gocalinska
2

dodano: 24 października 2014

Doktor nie żyje wątek zamknięty Pan doktor Leszek Roter zmarł podczas pracy w gabinecie 23 października 2014 r.
~kris
2

dodano: 25 października 2014

Płać i płacz wątek zamknięty Poszłam do pana "doktora" z polecenia. Mam od kilku lat problem z...
~Zniesmaczona
1

dodano: 27 sierpnia 2014

MOJA PIERWSZA WIZYTA wątek zamknięty Byłam na wizycie mimo bardzo nieciekawych opinii na temat Doktora. Przyjęto...
~Boo
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2014

Jan - opinia wątek zamknięty zabieg wykonany dobrze ,ale można przyjść na umuwioną wizytę i okazuje się że...
~Jan
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2013

odradzam wątek zamknięty Zero skutecznoci przy dużej pewności siebie pana doktora. Brak szacunku do...
~Elżbieta Białonoga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 marca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry