Widok

dr Małgorzata Tomczyk-Małyjasiak

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc, czy znacie może tę panią ginekolog?? i czy polecacie??

asiulek
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze mówiąc ja zrezygnowałam z wizyt u tej Pani doktor bo już nie wytrzymałam po tym jak powiedziałam jej ze staramy się o dzidziusia i co dalej - to kazala mi tylko badać temperaturkę. Po moim pytaniu o prolaktynę (moje 2 koleżanki mają z nią problem) skierowała mnie tylko na badania tego hormonu. Bardzo mi przykro ale to lekarz powinien mnie o wszystkim poinformować a nie dopiero na moje pytania odpowiadać.

Poszłam z tym do endokrynologa i za glowe sie złapał jak powiedziałam że przepisywała mi jakieś leki nie badając wcześniej hormonów.

Bardzo jest miła i sympatyczna ale mało konkretna

To oczywiście moje zdanie

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje za odpowiedz, jestem teraz na etapie poszukiwan dobrego ginekologa, widze ze ten sie nie sprawdzi, moze ktos mi kogos poleci??

asiulek
image
moge polecic panią Ewę Pilarską z przychodni w Gdyni

image
image
a kiedy ona prezyjmuje?i pod jakim adresem??

asiulek
image
polecam dr Klasa - Mazurkiewicz przyjmuje na ul. Kowalskiej 5/1
tel 305-79-72

dr Pilarska przyjmuje w przychodni w gdyni gl, nie pamietam nazwy ulicy ( chyba zwirki i wigury) w kazzdym badz razie jest przy barze LUNA :)
tel. 058 660-88-37, tylko nie powiem teraz w jakich godz przyjmuje bo nie mam przy sobie rozpiski :) ale babka jest bardzo sympatyczna!

image
image
A ja jestem bardzo zadowolona z opieki pani Tomczyk-Małyjasiak.

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja moge polecic dr Kardzis z przychodni na podbielanskiej w gdansku. Dr Mazurkiewicz polecam rowniez, nie chodzilam do niej, ale pracowalysmy w jednej przychodni, ona rowniez przyjmuje w polmedzie na zaspie na ul. Startowej, spore kolejki, ale tam sa rowniez wizyty bezplatne, polecam rowniez.

image
Radze oprócz "opieki" Pani Tomczyk znaleźć innego lekarze do zweryfikowania Twojego stanu zdrowia. Żona przejechała się na tej Pani bardzo mocno. Zero orientacji i wiedzy na temat tego w którym tygodniu jaką wielkość ma zarodek. Pani lekarz nie odróżniła 3 tydzień od 8-9. Nie zrobiła też PODSTAWOWYCH badań wykluczających najważniejsze choroby mogące zagrozić płodowi. Zwykły lekarz na dyżurze w szpitalu na Zaspie złapał się za głowę. Zarodek obumarły od kilku tygodni. We krwi wirus za to odpowiedzialny. Jednoznacznie widać to na zdjęciach EKG. Wielkość nijak się miała do wieku. Pomimo zachęty z naszej strony żadnych badań. Koniec bardzo smutny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również polecam tą Panią. Przesympatyczna osóbka, do tego zna się na rzeczy :)

image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ile kosztuje wizyta kontrolna u tej Pani ginekolog ? ( Małgorzata Tomczyk-Małyjasiak )
wizyta u Pani dr Tomczyk w przychodni "medycyna rodzinna" na gdańskiej żabiance kosztuje 80 zł. Ja jestem bardzo zadowolona. Pani dr prowadzi moją ciążę. mam do niej pełne zaufanie, jest konkretna, kompetentna, miła, łagodna, dokładna, dociekliwa.... Spokojnie i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania. Jeśli coś złego zaczyna się dziać ( tak jak było w przypadku mojej ciąży) to nie wpadała w panikę i nie wysuwała pochopnych wniosków( jak lubi to robić wiele lekarzy), ale opanowana zajęła się problemem. Bardzo polecam.
Słyszałam,że całkiem niezła jest pani Holke.We wrześniu idę do niej co prawda tylko chyba na rozmowę,bo ciąży nie planuję póki co,ale opowiem jak było:-)Przyjmuje w przychodni na Wejherowskiej w Gdyni.Długo się czeka na wizytę,ale podobno można też prywatnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Tomczyk tez mogę polecić - prowadziła mi ciąże :-)) ja byłam zadowolona.
Ja również polecam opiekę Pani doktor Tomczyk - Małyjasiak. Prowadziła moje dwie ciąże, które pomimo pewnych komplikacji zakończyły się urodzeniem zdrowych cudownych córeczek. opiekę kontynuowałam także po porodach. Jestem b. zadowolona
Ja chodze do dr Holke juz chyba ze 4 lata jest wysminita, i wiem ze to właśnie ona bedzie prowadzic moja ciaze:) przyjmuje prywatnie w spoldzielni lekarskiej na chyba armii wijska polskiego to jest poprzeczna od swietojanskiej:)kolo sklepu diverse:)
wiecie może jaki jest koszt wizyty u p. dr Tomczyk-Małyjasiak w jej gabinecie na ul. Szafranowej? z góry dziękuję za informację
Chodziłam do dr Tomczyk i polecam, na żabiance "medycyna rodzinna". fajna babka, sypatyczna, nigdy nie miałam zastrzeżeń, przyjmuje już tam chyba tylko prywatnie. po namowie przyjaciółek wybrałam się do dr Stachowiak kontrolnie na fundusz-koleżanki zachwalały bardzo. i powiem szczerze, że chyba pozostane przy dr Stachowiak, konkretna, rzeczowa, równie sympatyczna.
ja polecam ! prowadzi moja ciaze i jestem bardzo szczesliwa
Witam,
Gdzie obecnie przyjmuje państwowo Pani dr Małgorzata Tomczyk?
ma prywatną praktykę w Gdyni Dąbrowie na ul.szafranowej
http://malgorzatatomczyk-malyjasiak.ginweb.pl/ tutaj jej stronka
a ile Pani doktor bierze za wizytę,w gabinecie na Dąbrowie? jestem studentką i niestety nie jestem w stanie wydać wiele na ginekologa, a do przychodni na Dąbrowie nie pójdę ,gdyż dr .Grzybowska jest najmniej kompetentną osobą jaką miałam szansę poznać w swym życiu...Niestety jest miła tylko dla Pań w ciąży...dla młodych dziewczyn jest oschła i przypisuje tylko ziołowe tabletki ,które przy bolesnych miesiączkach na niewiele się zdają.To tylko tak abstrahując gdyby ktoś chciał się wybierać do doktor Grzybowskiej ;)
pani doktor bierze za wizyte bodajże 80zł , z cytologią około 120zł
Ja polecam z czystym sumieniem, jest rewelacyjna, niezwykle dokładna i perfekcyjna w tym co robi. Stawia dobre diagnozy a sama wizyta przebiega w takiej atmosferze, że mogłabym chodzić codziennie! wizyta z usg przezpochwowym+zwykłe badanie 110zl, w razie problemów kontakt telefoniczny

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry