Widok
Szczerze mówiąc ja zrezygnowałam z wizyt u tej Pani doktor bo już nie wytrzymałam po tym jak powiedziałam jej ze staramy się o dzidziusia i co dalej - to kazala mi tylko badać temperaturkę. Po moim pytaniu o prolaktynę (moje 2 koleżanki mają z nią problem) skierowała mnie tylko na badania tego hormonu. Bardzo mi przykro ale to lekarz powinien mnie o wszystkim poinformować a nie dopiero na moje pytania odpowiadać.
Poszłam z tym do endokrynologa i za glowe sie złapał jak powiedziałam że przepisywała mi jakieś leki nie badając wcześniej hormonów.
Bardzo jest miła i sympatyczna ale mało konkretna
To oczywiście moje zdanie
Poszłam z tym do endokrynologa i za glowe sie złapał jak powiedziałam że przepisywała mi jakieś leki nie badając wcześniej hormonów.
Bardzo jest miła i sympatyczna ale mało konkretna
To oczywiście moje zdanie
Radze oprócz "opieki" Pani Tomczyk znaleźć innego lekarze do zweryfikowania Twojego stanu zdrowia. Żona przejechała się na tej Pani bardzo mocno. Zero orientacji i wiedzy na temat tego w którym tygodniu jaką wielkość ma zarodek. Pani lekarz nie odróżniła 3 tydzień od 8-9. Nie zrobiła też PODSTAWOWYCH badań wykluczających najważniejsze choroby mogące zagrozić płodowi. Zwykły lekarz na dyżurze w szpitalu na Zaspie złapał się za głowę. Zarodek obumarły od kilku tygodni. We krwi wirus za to odpowiedzialny. Jednoznacznie widać to na zdjęciach EKG. Wielkość nijak się miała do wieku. Pomimo zachęty z naszej strony żadnych badań. Koniec bardzo smutny.
wizyta u Pani dr Tomczyk w przychodni "medycyna rodzinna" na gdańskiej żabiance kosztuje 80 zł. Ja jestem bardzo zadowolona. Pani dr prowadzi moją ciążę. mam do niej pełne zaufanie, jest konkretna, kompetentna, miła, łagodna, dokładna, dociekliwa.... Spokojnie i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania. Jeśli coś złego zaczyna się dziać ( tak jak było w przypadku mojej ciąży) to nie wpadała w panikę i nie wysuwała pochopnych wniosków( jak lubi to robić wiele lekarzy), ale opanowana zajęła się problemem. Bardzo polecam.
Chodziłam do dr Tomczyk i polecam, na żabiance "medycyna rodzinna". fajna babka, sypatyczna, nigdy nie miałam zastrzeżeń, przyjmuje już tam chyba tylko prywatnie. po namowie przyjaciółek wybrałam się do dr Stachowiak kontrolnie na fundusz-koleżanki zachwalały bardzo. i powiem szczerze, że chyba pozostane przy dr Stachowiak, konkretna, rzeczowa, równie sympatyczna.
http://malgorzatatomczyk-malyjasiak.ginweb.pl/ tutaj jej stronka
a ile Pani doktor bierze za wizytę,w gabinecie na Dąbrowie? jestem studentką i niestety nie jestem w stanie wydać wiele na ginekologa, a do przychodni na Dąbrowie nie pójdę ,gdyż dr .Grzybowska jest najmniej kompetentną osobą jaką miałam szansę poznać w swym życiu...Niestety jest miła tylko dla Pań w ciąży...dla młodych dziewczyn jest oschła i przypisuje tylko ziołowe tabletki ,które przy bolesnych miesiączkach na niewiele się zdają.To tylko tak abstrahując gdyby ktoś chciał się wybierać do doktor Grzybowskiej ;)