Widok

dr Marek Dawicki ginekolog

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy ktoś zna? jakie opinie? pracuje m.in. w inviccie.
dziękuję za opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy są tu jakieś pacjentki tego lekarza???
Opinia została zablokowana przez moderatora
Piszcie prosze, czy chodzicie Prywatnie czy na NFZ bo to "troche" istotne...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dla mnie lekarz zdecydowanie na plus. Bardzo dobre podejście do pacjentek, nie owija w bawełnę tylko konkretnie tłumaczy na czym polega problem. Zdecydowanie polecam!

Prowadził moją ciążę i było wszystko ok. Poleciła mi go koleżanka, której ciążę też prowadził. Wszystko w jak najlepszym porządku.

Zdecydowanie mogę polecić. Profesjonalista, bardzo konkretny ale przy tym taktowny i życzliwy. Bardzo dobre podejście do pacjentek. Prowadził moją ciążę i jak najbardziej mogę polecić.

Bardzo miły i przyjemny lekarz. Od razu dał mi skierowania na badania których nigdy żaden lekarz mi sie sugerował. Super naprawdę polecam z czystym sumieniem :)

Tu się zgadzam, bo miałam identycznie, zawsze był problem ze skierowaniem. Nie wiem o co chodziło, czy nie chcieli dawać czy nie mogli, w sumie to mało istotne. Ale doktor Dawicki zajął się moim przypadkiem kompleksowo - dokładne badania, kontrola. Tacy lekarze na pewno są godni polecenia.

Opinię mam o doktorze Dawickim bardzo dobą. Świetny specjalista, profesjonalista. Fachowo i konkretnie. Wizyta nie była jakoś specjalnie długa, ale dowiedziałam się tego na czym mi zależało. Zlecił dodatkowe badania, kontrola przebiegła bez problemów.

Jeden z lepszych ginekologów w regionie. Mi poleciła Doktora koleżanka z pracy i jestem zadowolona. Doktor dba o każdy szczegół.

Lekarz zdecydowanie godny polecenia. Nie ma się do czego przyczepić. Pełen profesjonalizm.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Murcix coś chyba z Tobą nie tak, jakieś rozdwojenie? Z tego samego IP chwalisz doktora, a podpisujesz się jako Paula, Karolina i Olga. SŁABO !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo sympatyczny i zaangażowany lekarz. Przede wszystkim skuteczny - szybko rozpoznał i wyleczył u mnie problemy z jajnikiem. Ponadto rzeczowo wyjaśnia na każdej wizycie problemy, dzięki czemu z gabinetu wychodzę spokojniejsza, Polecam dr Dawickiego

polecam, zawsze zleca potrzebne badania, dba o pacjentkę. wszystko bardzo dokładnie wyjasnia :)

Ja chodzę do dr Dawickiego już od dawna. Zawsze dba o profilaktykę, wykonuje potrzebne badania i wszystko szczegółowo wyjaśnia. Polecam.
Czy może ktoś aktualnie prowadzi ciąże u doktora ? Mam kilka pytań :)

Świetny lekarz. Czułam się na wizycie bardzo zaopiekowana. Uzyskałam odpowiedź na każde moje pytanie. Krótko mówiąc odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.

Wizyty u Doktora Dawickiego są w stu procentach takie, jakich oczekuje i potrzebuje pacjentka - profesjonalne, wyczerpujące, w miłej atmosferze i odpowiednio wyposażonym gabinecie. Doktor prowadził u mnie ciążę i robi badania rutynowe. Czuję że jestem pod dobrą opieką.

Zgadzam się, doktor Dawicki to bardzo dobry specjalista.

Jestem bardzo zadowolona z usług doktora. Od momentu pierwszej wizyty czułam się zaopiekowana i wysłuchana. Doktor ma doskonałą umiejętność słuchania i jest bardzo delikatny podczas badań. Zawsze stara się wyjaśnić wszystkie procedury i zapewnić mi poczucie bezpieczeństwa.

Gabinet doktora Dawickiego jest nowoczesny i dobrze wyposażony, co dodatkowo buduje zaufanie.

Bardzo polecam doktora ze względu na indywidualne podejście do pacjenta oraz spokojne objaśnienie problemu

Świetny lekarz. Leczenie okazało się skuteczne.

U mnie to właśnie on postawił trafną diagnozę. Wcześniej różne metody leczenia i nic nie pomagało. Dr Dawicki dokładnie wytłumaczył na czym polega problem a leczenie okazało się trafione. W końcu nie muszę się martwić.

Świetny lekarz z ogromną wiedzą. Pomógł mi z problemem który dolegał mi długi czas.

Również mogę ocenić pozytywnie. Dwóch lekarzy nie potrafiło mnie skutecznie wyleczyć, a dr Dawicki dał radę. Dziękuję za pomoc!

Z wizyt u doktora Dawickiego zawsze wychodzę z pełnym zrozumieniem swojej sytuacji zdrowotnej. Badania są przeprowadzane dokładnie i z wielką uwagą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

przedszkolak znów robi w majtki (19 odpowiedzi)

potrzebuję porady, synek jest dzieckiem z końca roku, co go jednak nie tłumaczy, odpieluchowany w...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (32 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

I klasa - tornister i piórnik jaki?? (20 odpowiedzi)

Możecie podpowiedzieć jakie tornistry sprawdziły się waszym dzieciom w I klasie?? Czy w I klasie...

do góry