Widok
dr Marta SOKOŁOWSKA kontakt- PILNE
Bardzo proszę o telefon komórkowy bądz namiary na telefon w gabinecie w Gdyni.
Nigdzie nie mogę znaleźć namiarów na Panią dr w Gdyni , a przyjmuje gdzies na Wzgórzu, zależy mi na czasie bo z tego co wyczytałam przyjmuje w poniedziałki a wizyta bardzo pilna.
Z góry dziękuję za pomoc.
Nigdzie nie mogę znaleźć namiarów na Panią dr w Gdyni , a przyjmuje gdzies na Wzgórzu, zależy mi na czasie bo z tego co wyczytałam przyjmuje w poniedziałki a wizyta bardzo pilna.
Z góry dziękuję za pomoc.
tu są namiary
Sokołowska Marta, lek. med.
Spec. ginekolog położnik
Telefon kontaktowy:
(0 58) 302 29 61 (rejestracja tel. od 18.00-20.00)
Dane adresowe:
80-119, Gdańsk, Jankiela 5
Dni i godziny przyjęć:
poniedziałek, środa: 16.30 - 19.30
jesli, to ma byc inny lekarz, to przepraszam, ze zaśmiecam wątek
Sokołowska Marta, lek. med.
Spec. ginekolog położnik
Telefon kontaktowy:
(0 58) 302 29 61 (rejestracja tel. od 18.00-20.00)
Dane adresowe:
80-119, Gdańsk, Jankiela 5
Dni i godziny przyjęć:
poniedziałek, środa: 16.30 - 19.30
jesli, to ma byc inny lekarz, to przepraszam, ze zaśmiecam wątek
lalka,
ten lekarz ale mnie chodzi o gabinet w Gdyni (podobno gdzies na wzgórzu przyjmuje i wtedy jakis telefon kontaktowy, na ten sproboje zadzonic dzis w godzinach przyjec, ale zalezy mi na kontkcie wczesniej, moja mała potrzebuje bardzo szybkiej konsultacji i dostalismy info ze Pani dr podoła, tylko szukam jakiegos kontaktu.
ten lekarz ale mnie chodzi o gabinet w Gdyni (podobno gdzies na wzgórzu przyjmuje i wtedy jakis telefon kontaktowy, na ten sproboje zadzonic dzis w godzinach przyjec, ale zalezy mi na kontkcie wczesniej, moja mała potrzebuje bardzo szybkiej konsultacji i dostalismy info ze Pani dr podoła, tylko szukam jakiegos kontaktu.
a moze rzeczywiscie chodzi o Wzgorze w Gdańsku?
zadzwonie zapytam,
ale jesli to Jankiela tylko to nie dam rady tam dojechać,
Hanka chora, nie mam jak jej tarabanić.
a moze ktos moze poleci,c ginekologa dzieciecego z Gdyni? wyczytałam dr Pilarską, ale sa kolejki, szukam raczej czegos prywatnie zeby bylo szybko.
zadzwonie zapytam,
ale jesli to Jankiela tylko to nie dam rady tam dojechać,
Hanka chora, nie mam jak jej tarabanić.
a moze ktos moze poleci,c ginekologa dzieciecego z Gdyni? wyczytałam dr Pilarską, ale sa kolejki, szukam raczej czegos prywatnie zeby bylo szybko.