Widok

dr. Olszewska

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie, czy któraś z Was była u doktor Olszewskiej na USG 3D we Wrzeszczu? Czy wizyta przewiduje również zwykłe badanie ginekologiczne, jaka jest cena za taką wizyte z USG? I jakie ogólne wrażenia po wizycie?Bedę wdzięczna za wszelkie opinie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge tylko powiedziec ze trafny wybor,jak dla mnie najlepszt dotad ginekolog,w cenie jest badanie i cytologia,bardzo przyjemna,mozesz naprawde zadac sto pytan do.....i na kazde odpowie,prowadziała od poczatku moja ciaze i byłam spokojna o swoja coreczke! była takze przy porodzie mnie nawet przyjmowała w nocy to było po porodzie bo miałam uciazliwe krwotoki,jak nie miałam z kim małej zostawic to przyjechała do mnie......polecam!!!!
Dzięki wielkie za odpowiedź. W takim razie pewnie się do niej wybiorę. A w jakiej cenie jest wizyta?
około 100zł
Do dr Olszewskiej chodzę regularnie od pewnego czasu, wprawdzie ciązy mojej nie prowadziła, bo takowej jeszcze nie było ;) ale polecam ją z czystym sumieniem, jest rzeczowa i kompetentna także możesz być zupełnie spokojna o zdrowie swoje i swojego maluszka trafiajac pod jej opiekę.

image
Ja chodzę do niej odkad zaczela przyjmowac w przychodni studenckiej, raz jestem zadowolona, raz nie, czasem trzeba byc bardziej stanowczym, ale mysle ze jest ok, gdy bede w ciazy to chyba tez bede do niej chodzic, ale na NFZ nie zamierzam nie potrzebnie placic

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry