Widok

dr agnieszka kowalewska włas

dziewczyny czy wiecie ile kosztuje wizyta u dr Agnieszci Kowalewskiej Włas?Idę do niej jutro i nie wiem jak nastawić się finansowo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za bardzo nie pomogę, ale 2 lata temu zapłaciłam około 150zł. Wizyta trwała prawie 0,5h. Lekarka naprawdę z podejściem.
o rety dwa lata temu 150 zł to teraz pewnie 200 zł.Mam nadzieję ze się mylę
Ja chodziłam do niej w zeszłym roku i płaciłam od 120 do 180, w zależności od wykonywanych badań
od 150-250 i więcej.
o matko....
a ja mówię NIE!
od 120 do 200 zalezy co robimy
doktor jest bardzo dokladna
ok, dzięki za odpowiedzi
Fiolka, i jak?
Ja dopiero dziś do niej idę.Popołudniu dam znać co i jak
No to jestem PO wizycie u pani doktor. Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na takiego lekarza.Szkoda tylko że tak trochę drogo.Za poradę i usg dopochwowe zapłaciłam 150 zł. Następna wizyta za 4 tygodnie
Gdybym mieszkała bliżej to też bym do niej chodziła. Byłam co prawda tylko raz, ale zrobiła na mnie dobre wrażenie. Cena za wizytę wysoka, ale ja u mojej lekarki płacę 100zł za samo wejście do gabinetu. Takie mam przynajmniej wrażenie.
A do jakiej lekarki chodzisz jeśli moge spytać?
moja ciąże prowadziła dr Agnieszka, byłam bardzo zadowolona, z czystym sercem mogę Pania dr polecic:)
a teraz jakie ceny? np cytologia+usg i badanie ogolne
Panika przy prowadzeniu ciąży wizyta 200 zł : usg dopochwowe, usg brzucha i ogólne badania, cytologia dodatkowo ok 20-30 zl, doktor godna polecenia.
dzięki za info,

wiem że jest dobra, dlatego ją wybrałam, bo jak czytam o roznych ekscesach z lekarzami, a i sama kiedyś miałam przeboje z kilkoma, to nie ma ze boli, trzeba wybrac osobę godną zaufania, w końcu powierzam nie tylko swoje zdrowie i życie
Widac ta Pani ma rozne podejscia do pacjentow, a więc jak dla mnie skreśla to lekarza. Ja byłam kiedyś u tej Pani w ramach abonamentu Medicover. Zero delikatności, wizyta 5 minut, miałam wrażenie że byłam u weterynarza. Podobne odczucia miały moje znajome, też pacjentki Medicover.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Także nie polecam. Bardzo niesympatyczne wrażenie. Na szczęście byłam tylko na badaniach w ciąży, bo miałam do niej najbliżej.