Widok

dr.Fiutowski

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kobitki moje kochane mam pytanie ileczekac na wizyte u tego doktora na NFZ i gdzie on w sopocie przyjmuje??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja mam u niego tylko usg 80 zł, a z wizyta to nie wiem
a czy ktoras z Was moze mi napisac, ile kosztuje wizyta razem z usg ciazowym u dr Fiutowskiego? Czy on robi usg cala ciaze, czy odsyla do innych spec? b prosze o odp
a ja nie jestem zadowolona i nastepną ciąże chce prowadzić u kogoś innego
oo, super wiadomość :)
oczywiście drugą ciążę też zamierzam prowadzć u dr Fiutowskiego :D
dziś byłam na wizycie, Fiutowski ma nowy sprzęt, w tym usg 3/4 d, rozwija sie :D
nie ma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie wiecie może czy Fiutowski ma USG 4D?
aha i tak, chodze na wizyty do dr Fiutowskiego
mnie tez sie wydaje ze on przyjmuje tylko prywatnie, a w szpitalu Wojewodzkim ma tylko dyzury...
Nie wiem czy on przyjmóje państwowo:(
Mi już pod koniec 4 misiąca powiedział że będzie mężczyzna:))
mi wypatrzyl dziewczynke ale ostatnio jak bylam na wizycie to byla jego pacjentka z malenstwem i byl to chlopczyk, wiec chlopcow tez potrafi dojrzec:)
no no, to mialam na mysli. rozumiem ze chodzisz do tego dr Fiutowskiego tak? mi zalezy zeby chodzic państwowo, nie stac mnie na częste prywatne wizyty, no usg to co innego :)
ja tez chodze do dr Fiutowskiego, ale nastraszyłyscie mnie z tymi dziewczynkami;) my chcemy chłopczyka! musze przy nastepnej wizycie mu powiedziec zeby pogmerał i moze da sie cos zrobi:D
Wogole to z nim mozna pożartować a to mi sie u lekarzy bardzo podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na cala ciaze od razu na pewno Ci nie wystawi, moze je tylko wypisac na 1 m-ac,wiec przedluza Ci na kolejnej wizycie, przynajmniej ja tak mam
jeny dzieki, a moze polecicie tez jakiegos innego lekarza ze szpitala wojewodzkiego, który rozumie sytuacje, gdzie kobieta chce zwolnienie na całą ciąze? z tego co czytam na forum i znanylekarz.pl to wszyscy są tam swietni fachowcy:) bede tam dzwonic na dniach, nie wiecie moze jak dlugo sie czeka na wizyte tam?
Mi dr co miesiąc wystawia zwolnienie:)
aha, ale od 13 tyg rozumiem bez problemu?? tzn. z wytlumaczeniem sytuacji ze np zle jest w pracy czy z bólami ... i czy wystawial tobie wtedy do konca juz zwolnienia??
Ja dostałam zwolnienie u dr,Fiutoskiego od 10 tyg ciąży ale pracowałam w barze...nie ciekawe szefostwo,papierosy,alkohol...dr zrozumiał.Wydaje mi się że wystarczy że mu wytłumaczysz o co chodzi:))
mi wystawil zwolnienie od 13 tc, wczesniej za bardzo nie chcial ...
hej, a nie wiecie czy dałby ten lekarz zwolnienie juz od 9 tyg?? ja mam akurat beznadziejna prace i beznadziejny daleki dojazd komunikacją miejską:/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry