Widok

dr.Fiutowski

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kobitki moje kochane mam pytanie ileczekac na wizyte u tego doktora na NFZ i gdzie on w sopocie przyjmuje??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr. knutowski jest geniuszem.
Bardzo dziękuję Ci za odpowiedz i życzę szczęśliwego rozwiązania oraz zdrówka! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam stwierdzone PCO, przepisałam się do dr. F., gdy miałam kłopoty z zajściem w drugą ciążę. Udało się mnie "nastawić" w niecały rok, brałam bromergon, clostilbegyt, chodziłam na monitoring cyklu, na koniec dostałam zastrzyk z Pregnylu, teraz jestem w 30 tc. - leczenie standardowe, bo moje schorzenie jest raczej standardowe. Nie wiem, czy w cięższych przypadkach doktor jest równie skuteczny.
Mam takie pytanie... Czy dr Fiutowski pomógł którejś z Was w problemach z zajściem w ciąże?
Jakieś monitoringi cylu (owulacji) itp?
Balbinka27 wysłałam Ci maila
Balbinka cześć,
dlaczego?
prowadził ciążę naszej Lenki i wcześniej też był moim lekarzam, póki co jeszcze nie byłam po porodzie, ale póki co mam same + w temacie Pana Fiutowskiego.
pozdrawiam :-)
Jak ktoś jest zainteresowany, dlaczego zrezygnowałam ze współpracy, to proszę o kontakt na priw. Prowadził dwie moje ciąże.
z takim nazwiskiem mial do wyboru zostac ginekologiem albo urologiem :)
Ja też za wizytę "ciążową" płacę 120 zł.
odradzam dr

chyba ze ma sie ciaze bez zadnych komplikacji i problemow
zrezygnowalam z niego, szkoda ze dopiero pod koniec ciazy

polecam preisa-zajal sie mna jak prawdziwy lekarz i sprowadzil do siebie na oddzial

image
Prowadzę ciążę u dr. F. i zawsze płacę 120 zł. Jeśli ma to być wizyta "nieciążowa" to zawsze można najpierw zapytać o koszt przy rejestrowaniu się.
Balbinka a możesz powiedzieć czemu zmieniasz lekarza? bo chyba nie masz na myśli tylko kwoty za wizytę?

będę bardzo wdzięczna za info, bo dawno u niego nie byłam i nie wiem na ile się pozmieniało wszystko....
W ciągu dwóch ostatnich miesięcy miałam dwie wizyty ( to był mój stały lekarz- z naciskiem na BYŁ). Raz zapłaciłam 150zł a drugi 100zł...wizyty niczym się nie różniły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fiutowski, hehe;-)))
czy któraś z Was orientuje się w akutalnych cenach u dr Fiutowskiego?

planuję wizytę i zastanawiam się jaką kwotę przygotować ;)
nina tak w cenie 100 zł są usg ciążowe (np. przezierność karkowa)
Mi dr Fiutowski wypatrzył 2 synków ;) Drugi jeszcze w brzuszku siedzi.

ja mam jedną córcie na świecie i jedną w drodze (17 tyg.) obie wypatrzone przez dr Fiutowskiego :D
ale czy w to sa wliczane tez te glowne usg ciazowe (ktore robi sie 3 min z ocena przeziernosci karkowej) i czy cena wtedy jest taka sama. Niektorzy prywatni lekarze tych badan nei robia i trzeba dorabiac dodatkowo u kogos innego za dodatkowe pieniadze
heheh fajne nazwisko dla ginekologa:)
Witam,
ja chodzę do dr Fiutowskiego. Kazda wizyta kosztuje 100 zl i za kazdym razem robi usg. Bardzo mily i konkretny lekarz, polecam.
Pozdrowionka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry