Widok

dr.Fiutowski

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kobitki moje kochane mam pytanie ileczekac na wizyte u tego doktora na NFZ i gdzie on w sopocie przyjmuje??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr. knutowski jest geniuszem.
Bardzo dziękuję Ci za odpowiedz i życzę szczęśliwego rozwiązania oraz zdrówka! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam stwierdzone PCO, przepisałam się do dr. F., gdy miałam kłopoty z zajściem w drugą ciążę. Udało się mnie "nastawić" w niecały rok, brałam bromergon, clostilbegyt, chodziłam na monitoring cyklu, na koniec dostałam zastrzyk z Pregnylu, teraz jestem w 30 tc. - leczenie standardowe, bo moje schorzenie jest raczej standardowe. Nie wiem, czy w cięższych przypadkach doktor jest równie skuteczny.
Mam takie pytanie... Czy dr Fiutowski pomógł którejś z Was w problemach z zajściem w ciąże?
Jakieś monitoringi cylu (owulacji) itp?
Balbinka27 wysłałam Ci maila
Balbinka cześć,
dlaczego?
prowadził ciążę naszej Lenki i wcześniej też był moim lekarzam, póki co jeszcze nie byłam po porodzie, ale póki co mam same + w temacie Pana Fiutowskiego.
pozdrawiam :-)
Jak ktoś jest zainteresowany, dlaczego zrezygnowałam ze współpracy, to proszę o kontakt na priw. Prowadził dwie moje ciąże.
z takim nazwiskiem mial do wyboru zostac ginekologiem albo urologiem :)
Ja też za wizytę "ciążową" płacę 120 zł.
odradzam dr

chyba ze ma sie ciaze bez zadnych komplikacji i problemow
zrezygnowalam z niego, szkoda ze dopiero pod koniec ciazy

polecam preisa-zajal sie mna jak prawdziwy lekarz i sprowadzil do siebie na oddzial

image
Prowadzę ciążę u dr. F. i zawsze płacę 120 zł. Jeśli ma to być wizyta "nieciążowa" to zawsze można najpierw zapytać o koszt przy rejestrowaniu się.
Balbinka a możesz powiedzieć czemu zmieniasz lekarza? bo chyba nie masz na myśli tylko kwoty za wizytę?

będę bardzo wdzięczna za info, bo dawno u niego nie byłam i nie wiem na ile się pozmieniało wszystko....
W ciągu dwóch ostatnich miesięcy miałam dwie wizyty ( to był mój stały lekarz- z naciskiem na BYŁ). Raz zapłaciłam 150zł a drugi 100zł...wizyty niczym się nie różniły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fiutowski, hehe;-)))
czy któraś z Was orientuje się w akutalnych cenach u dr Fiutowskiego?

planuję wizytę i zastanawiam się jaką kwotę przygotować ;)
nina tak w cenie 100 zł są usg ciążowe (np. przezierność karkowa)
Mi dr Fiutowski wypatrzył 2 synków ;) Drugi jeszcze w brzuszku siedzi.

ja mam jedną córcie na świecie i jedną w drodze (17 tyg.) obie wypatrzone przez dr Fiutowskiego :D
ale czy w to sa wliczane tez te glowne usg ciazowe (ktore robi sie 3 min z ocena przeziernosci karkowej) i czy cena wtedy jest taka sama. Niektorzy prywatni lekarze tych badan nei robia i trzeba dorabiac dodatkowo u kogos innego za dodatkowe pieniadze
heheh fajne nazwisko dla ginekologa:)
Witam,
ja chodzę do dr Fiutowskiego. Kazda wizyta kosztuje 100 zl i za kazdym razem robi usg. Bardzo mily i konkretny lekarz, polecam.
Pozdrowionka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry