jutro ide na USG do dr.Fiutowskiego.niema bardzo odleglych terminow wizyt.rano zadzwonilam i jutro bede przyjeta.niemoge sie doczekac tej wizyty.pytanie czy ten pan doktor w 100% okresla plec dziecka??
nie wiem, moze ja celuje w inne godziny bo mnie tylko miedzy 17-20 interesuja, wiec moze w tych godzinach ma wiecej pacjentek :) ogolnie teraz ide za 3 tygodnie :)
Po prostu przychodnia abc family med z małopolskiej w sopocie ma z nim umowę na usg, bo oni nie mają ultrasonografu a maja umowe z nfz A tak to fiutowski przyjmuje tylko prywatnie.
Inees, aż takiego obłozenia to nie ma jak piszesz, nie zdazyło mi się umawiać do niego wcześniej niż z tygodniowym wyprzedzeniem, a najczęściej na za 2-3 dni, ale to już różnie z godzinami wtedy ...
położne w szkole rodzenia opowidały, że kiedyś na izbę przyjęć w Wojewódzkim przyszły dwie kobiety i szukały doktora.... k****IńSKIEGO :-))))))))))))))) chodziło im oczywiście o Fiutowskiego
nie przyjmuje na NFZ, a na prywatna wizyte warto umawiac sie z wizyty na wizyte bo jest dośc mocno oblegany, w razie pytań służe pomoca obie ciąże u niego prowadziłam.