Widok

dr n. med. Beata Bobeł-Olchowik

ETER-MED Temat dostępny też na forum:
Pani doktor uważa, że ze zwykłym przeziębieniem nie powinno wogóle przychodzić się do lekarza, a już na pewno nie po zwolnienie. Z dumą sama przyznaje, że przychodzi do pracy na antybiotykach. Uważam że to niebezpieczne dla niej i dla pacjentów, których leczy. Jeśli pacjent z niejasnych powodów takich jak nieustający ból głowy, czy katar nie jest w stanie pracować, to powinien według Pani doktor wziąć urlop na żądanie. Jeśli mu nie przysługuje, to powinien zapewne zarazić jak największą liczbę współpracowników i ewentualnie przyjść po paru dniach na leczenie poważniejszego stanu w celu ogólnej poprawy kondycji służby zdrowia w Polsce. Żeby za bardzo nie odbiec od tematu - przyszedłem ze zwyczajnym przeziębieniem utrzymującym się od niedzieli wieczór - faktycznie wziąłem urlop w poniedziałek i wyleżałem ile się dało wlewając w siebie masę herbatek, owoców, cebuli, itp. Nic to nie dało więc we wtorek umówiłem się do lekarza. Z leków ograniczyłem sie do gardimaxu i mimo braku gorączki - polopiryny C. Tym ostatnim na tyle zdenerwowałem panią doktor, że rozpoczeła swoją tyradę skróconą w pierwszej częsci postu. Nigdy więcej tej Pani.
Moja ocena
obsługa: -

jakość usług: -

wyposażenie: 3

czas oczekiwania: 4

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani doktor była bardzo niemiła, wręcz antypatyczna.
Być może wynikało to z tego,że byłam w eter -med (na nfz), nie w prywatnym gabinecie.
Zaskoczyła mnie postawa pani doktor, jeszcze nigdy nie spotkałam się z kimś kto tak bardzo nie lubi swojej pracy;/

Powyższe bym zniosła, gdyby nie brak profesjonalizmu. Pani doktor nie umiała udzielić odpowiedzi na proste pytania dotyczące łączenia leków, które mi przepisała. Jak dla mnie kobieta minęła się z powołaniem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Karolina - ocena (3 odpowiedzi)

Rzetelnie przekazana wiedza, miła atmosfera. Polecam wszystkim

Daniel - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam w 100%. Fachowa obsługa. Montaż czysty i sprawny. Panowie serwisanci znają się na...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!

do góry