Widok

dr raif neurolog dziecięcy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś się może orientuje czy dr Magdalena Raif przyjmuje w Gdyni na NFZ? lub może polecić innego dobrego neurologa dziecięcego!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie wiem jak w Gdyni, ale przyjmuje w Gdańsku, w przychodni przyszpitalnej na Zaspie :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge prosic o wiecej opinii
My wlasnie jezdzimy do niej na Zaspe. Trudno cos powiedziec,bo nigdy wczesniej nie mialam do czynienia z lekarzem tej specjalnosci. Na pewno jednak bada malego bardzo dokladnie, nie spieszy sie. Wszystko tlumaczy, pokazuje cwiczenia, ktorymi mamy go stymulowac i tak w kolko... wizyta za wizyta. Odpowiada na wszystkie pytania i wydaje sie bardzo rzeczowa. Umawiasz sie "na godzine", wiec nie czekasz z dzieckiem w poczekalni zbyt dlugo. Rodzilam na Zaspie i przy wypisie ze szpitala neonatolog mi ja polecila,wiec choc dla nas to daleko jezdzimy wlasnie do niej.
Aaaaa...i zdaniem naszej pediatry ona jest najlepsza specjalistka w 3-miescie i w razie watpliwosci nie waha sie skierowac na terapie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak sie do niej dostać skierowanie czy prywatnie?Moge prosić nr telefonu?Jakie są terminy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W przychodni przyszpitalnej na Zaspie przyjmuje na NFZ i trzeba mieć skierowanie. To jest nr do przychodni 58-340-93-88 i 58-768-46-45.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jak terminy??A prywatnie nie ma?
Terminy nie sa odlegle-gora 6 tygodni,ale to jak wybrzydzasz i chcesz np.koniecznie o 8 rano... ale tak normalnie to ok2-3tygodnie. Prywatnie to nie slyszalam zeby przyjmowala. Najlepiej zadzwon jutro z samego rana i umow sie na wizyte -nawet jesli nie masz skierowania, bo ono jest Ci potrzebne dopiero jak pojdziesz na wizyte,a do tego czasu skierowanie zalatwisz. Ja tak zrobilam.
Dziekuje za odpowiedz...tylko kurcze ja potrzebuje wizyty pilnie :(
Probuj, moze pani rejestratorka gdzies Was wcisnie. Powodzenia!
Przyjmuje prywatnie w Gdyni na Pułaskiego w Ligamentum.
Witam! Czy mogę poprosić o nr telefonu?

obecnie przyjmuje w ncm swietokrzyska, zarowno na nfz jak i prywatnie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry