Widok

dr żółtowski ginekolog

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny interesują mnie aktualne opinie o dr Żółtowskim, chcę zajść w drugą ciąże i szukam dobrego i sprawdzonego lekarza. niestety pan doktor nie ma strony internetowej więc napiszcie jaka jest cena wizyty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
150 pln
dziękuję
a z usg?
a wiesz może czy robi też usg piersi?
150 to cena ze wszystkim, usg piersi nigdy mi nie robił, a prowadziłam u niego cala ciążę i ja go nie polecam, sa inni lepsi lekarze, może i jest sympatyczny i miły ale wielki specjalista z niego nie jest, mi nie rozpoznał dużej wagi dziecka, pomylił sie o 900 gram!! I o wadze 50 kg i wąskich biodrach musiałam sn rodzic dziecko o wadze 4400! Mimo że zaraz minie 3miesiace od porodu to jeszcze czeka mnie długie dochodzenie do siebie. Kolejny raz juz bym do niego nie poszła. To moja opinia a Pani zdecyduje sama.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja z kolei pierwszą ciąże prowadziłam u dr Piskulaka, ale w jednej kwestii mnie nie doinformował, potem chodziłam jeszcze po porodzie z tarczycą i nie okazał się niestety zbyt dobrym specjalistą w tej kwestii, nie narzekam na niego bardzo ale wolałabym teraz spróbować porad u innego ginekologa, a może któraś z Was poleci mi swojego?
wielki specjalista z niego nie jest, mi nie rozpoznał dużej wagi dziecka, pomylił sie o 900 gram!! I o wadze 50 kg i wąskich biodrach musiałam sn rodzic dziecko o wadze 4400! Mimo że zaraz minie 3miesiace od porodu to jeszcze czeka mnie długie dochodzenie do siebie.

coś nie bardzo wierzę w takie opowiastki...co z tego, że prowadziłaś ciążę u tego lek? przeciez jak idziesz rodzić to robią ci w szpitalu usg, ktg itd...wiec oceniaja wage dzieka, a o rodzaju porodu i tak decyduje lekarz bedący na dyżurze akurat... czy ten lekarz akurat odbierał twój poród, bo był akurat na dyżurze? waga 50 kg? nawet jesli jestes bardzo drobna i niska, to miednice mozesz miec taka, ze sn nie musi byc przeszkoda...
Jak najbardziej polecam . Chodze do Niego 8 lat i jest najlepszym lekarzem jakiego kiedykollwiek poznałam. Nie będę się rozpisywać, wystarczy poczytać opinie na trójmiasto.pl i na znanylekarz.pl.

P.S. Mu w Redlowie też obniżyli wagę Małej i ponad 600gram a i tak tam rodzilam i wszystkim polecam. Każdy lekarz I powie że nie wymyślono jeszcze sprzętu który by w 100% podawał wagę dziecka. Ale 900gram i żadnej reakcji doktora Zoltowskiego? Nie wierzę, bo mnie wysyłał do Redlowa na badania KTG nawet jak u Niego na usg wychodziło że jest wszystko ok. Potrafił mnie przetrzymać w szpitalu o jeden, dwa dni żeby mieć 100% pewności. To jest właśnie taki 100% lekarz, nie odpuści jak Noe ma pewności.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja wyraziłam swoją opinie i z mężem nie jestesmy zadowoleni z opieki doktora. W 26 tc groził mi poród przedwczesny, leżałam na patologi i doktor zbagatelizował moje dolegliwości. Żałuję ze na tamtym etapie nie zmieniłam lekarza. Jezeli kiedys miałabym miec znowu dziecko to wolałabym skorzystać z oferty clinica medica, gdzie człowiek ma kompleksową opiekę i nie musi dodatkowo płacić za ktg, albo się prosić w szpitalu.
dzięki za opinie, może jeszcze jakaś mama się wypowie
Poproszę o numer telefonu żeby zarejestrować się do doktora żółtowskiego. Dzwoniłam na numer 790..... nikt nie odebrał, a po chwili dostałam smsa z informacją że mam napisać smsa, napisałam że chce się zapisać , otrzymałam odpowiedz ze dopiero w styczniu jest wolny termin, odpisalam ze proszę o zapisanie i cisza.
Ten lekarz taki jest, nigdy nie odbiera telefonu, tylko pisze sms, albo i nie odpowiada. Ogólnie nie polecam. Wyżej już pisałam opinie.
Witaj,

dla mnie dr Żółtowski jest lekarzem który jest dokładny, uważny, nie jest zarozumiały w sensie zawodowym czyli jeżeli uważa, że pacjentka powinna trafić np. do diabetologa to kieruje ją do niego a nie kombinuje na własną rękę.
Zachęca do zadawania pytań w trakcie wizyty. Jeżeli pacjentka ma pytania, on odpowiada, nie stroi fochów nie miga się od odpowiedzi a wręcz tłumaczy co z czego wynika i dlaczego.
Ponadto jest to osoba o wysokiej kulturze osobistej, szanująca prywatność i dbająca o komfort pacjentki w trakcie całej wizyty w gabinecie.
Jeśli chodzi o wady - fakt czasami trudno jest się z nim skontaktować. Kontakt głównie smsowy lub poprzez pojawienie się w gabinecie "między pacjentkami".
Cenowo tak jak dziewczyny pisały 150, razem z usg czy np. cytologią.
Jak narazie jestem zadowolona i polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

do góry