Widok

drętwienie palców -nowoczesny zabieg - hydrodekompresja

Dzień dobry.

Chciałabym się podzielić informacją. Mianowicie od 2 lat borykałam się z problemem drętwienia palców. Bałam wykonać się operację, ale usłyszałam o nowej metodzie - hydrodekompresja - zabieg bezoperacyjny wykonywany metodą igłową w Placówce Dobra Diagnostyka w Gdyni. Zabieg trwał 15 min. Na drugi dzień dolegliwości całkowicie ustąpiły :).
Polecam placówkę - podaję link do strony https://dobradiagnostyka.com.pl/home,29,nieinwazyjny_zabieg_na_cies%C5%84_nadgarstka__hydrodekompresja.html

Placówka ta wykonuje również badania przewodnictwa nerwowego, eeg, eeg dzieci, badania mięśni EMG i ENG, badają tężyczkę i miastenię. Placówka posiada gabinety W Gdyni i w Gdańsku :)
Polecam Dobrą Diagnostykę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy dolegliwości nie wracają? Czy efekty są trwałe?

Ja np. Miałam robiony zabieg hydrodekompresji u dr. Więcka w Krakowie. Bardzo dobry specjalista

Inne tematy z forum Zdrowie

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (411 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Implanty zębów (70 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Trądzik różowaty jak ratować twarz (3 odpowiedzi)

Co polecacie na Trądzik różowaty. Coraz więcej klientek przychodzi do mnie z tym problemem....

do góry