Widok

drętwienie palców -nowoczesny zabieg - hydrodekompresja

Dzień dobry.

Chciałabym się podzielić informacją. Mianowicie od 2 lat borykałam się z problemem drętwienia palców. Bałam wykonać się operację, ale usłyszałam o nowej metodzie - hydrodekompresja - zabieg bezoperacyjny wykonywany metodą igłową w Placówce Dobra Diagnostyka w Gdyni. Zabieg trwał 15 min. Na drugi dzień dolegliwości całkowicie ustąpiły :).
Polecam placówkę - podaję link do strony https://dobradiagnostyka.com.pl/home,29,nieinwazyjny_zabieg_na_cies%C5%84_nadgarstka__hydrodekompresja.html

Placówka ta wykonuje również badania przewodnictwa nerwowego, eeg, eeg dzieci, badania mięśni EMG i ENG, badają tężyczkę i miastenię. Placówka posiada gabinety W Gdyni i w Gdańsku :)
Polecam Dobrą Diagnostykę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy dolegliwości nie wracają? Czy efekty są trwałe?

Ja np. Miałam robiony zabieg hydrodekompresji u dr. Więcka w Krakowie. Bardzo dobry specjalista

Inne tematy z forum Zdrowie

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

do góry