Widok
Firma DELTAX http://www.domypasywne.gda.pl/?kontakt,24 polecam dla mnie zbudowali solidnie niedrogo i bardzo ładnie co najważniejsze szef Pan Paweł słucha sugestii inwestora i potrafi podpowiedzieć lepsze i tańsze rozwiązanie danego problemu.
Sami wystawiają sobie opinię tym samym szkodząc swojej firmie ponieważ wg mnie są niewiarygodni i podejrzani. Nikt z taką firmą nie będzie chciał mieć do czynienia gdy wchodzą w grę ogromne pieniądze, przeważnie dorobek życia bo nikt bogaty nie bawi się w takie budownictwo drewniane (deski) czy też modułowe będące zbawieniem i marzeniem dla takich jak ja.
Jak już będziesz miał taki domek to pamiętaj o dobrym zabezpieczeniu przed włamaniami. Ja mam taki na mazurach w prawdzie nie całoroczny ale został już okradziony dwa razy. Od tamtej pory zamontowałem w domku inteligentne urządzenia chroniące przed kradzieżami pożarem itp - tak zwane SmartHome - ja bodajże zamawiałam to na jakiejś stronie Ferguson czy jakoś tak, nie wyniosło to jakoś bardzo drogo a kolejną prubę włamania udaremniłam.