Widok
drobna sugestia
Odwiedziłam ten salon, jednak na masażu nie byłam i raczej już tam nie przyjdę, ponieważ, aby skorzystać z masażu należy wypełnić ankietę z bardzo szczegółowymi danymi osobowymi, a nie każdy ma ochotę na udostępnianie takich danych. niejednokrotnie korzystałam już z wielu gabinetów masażu w Trójmieście i nie tylko i z czymś takim jeszcze nigdy się nie spotkałam. W końcu przychodzę tam z włansej woli i płacę za to. Personel średnio miły i chyba nie do końca przeszkolony, bo tak jak już pisała wcześniej poprzedniczka, wydaje się, że nie za bardzo wie, o co chodzi, nie wspominając już o doradzeniu czegokolwiek. Szkoda.
Moja ocena
Masu Masu
kategoria: Salony masażu
obsługa: -
oferta: -
jakość usług: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Droga Pani Mario.
Kartę pacjenta/klienta, wypełnia każda nowa osoba odwiedzająca Masu Masu. Wypełnijąc kartę eliminuje się przeciwskazania do masażu w trosce o dobro klientów oraz ich zdrowie (jest to bardzo ważne).
Jeśli chodzi o kwestię danych osobowych to: imię, nazwisko, data urodzenia oraz telefon, nie są "bardzo szczegółowymi" danymi.
Każdy ma prawo wyboru miejsca do skrzystania z usług masażu.
Kartę pacjenta/klienta, wypełnia każda nowa osoba odwiedzająca Masu Masu. Wypełnijąc kartę eliminuje się przeciwskazania do masażu w trosce o dobro klientów oraz ich zdrowie (jest to bardzo ważne).
Jeśli chodzi o kwestię danych osobowych to: imię, nazwisko, data urodzenia oraz telefon, nie są "bardzo szczegółowymi" danymi.
Każdy ma prawo wyboru miejsca do skrzystania z usług masażu.
To, że proszą o wypełnienie danych na temat stanu Pani zdrowia, tylko świadczy o profesjonalnym podejściu do klienta - Pani nie ma pojęcia dlaczego o to proszą... To ja Pani wytłumaczę - np. chce Pani się odprężyć, płaci Pani za masaż, ale Pani która Panią masuje nie wie np. że ma Pani zastawkę czy rozrusznik serca - jak mocniej naciśnie pewne partie mięśni może Pani nawet umrzeć na tym stole - dlatego jest to potrzebne i profesjonalne. Niech się Pani zastanowi co Pani wypisuje za bzdury...
Na ankiecie pytania o dane osobowe dotyczą tylko: imienia, nazwiska, daty urodzenia oraz telefonu, reszta to przeciwwskazania. Dlatego proszę nie wymyślać i nie pisać głupot.
Kiedy idzie Pani do lekarza czy klubu fitness, również musi Pani podać dane, nawet bardziej szczegółowe, pomimo iż nie zna Pani tych osób.
Kiedy idzie Pani do lekarza czy klubu fitness, również musi Pani podać dane, nawet bardziej szczegółowe, pomimo iż nie zna Pani tych osób.