Widok

drobna sugestia

Odwiedziłam ten salon, jednak na masażu nie byłam i raczej już tam nie przyjdę, ponieważ, aby skorzystać z masażu należy wypełnić ankietę z bardzo szczegółowymi danymi osobowymi, a nie każdy ma ochotę na udostępnianie takich danych. niejednokrotnie korzystałam już z wielu gabinetów masażu w Trójmieście i nie tylko i z czymś takim jeszcze nigdy się nie spotkałam. W końcu przychodzę tam z włansej woli i płacę za to. Personel średnio miły i chyba nie do końca przeszkolony, bo tak jak już pisała wcześniej poprzedniczka, wydaje się, że nie za bardzo wie, o co chodzi, nie wspominając już o doradzeniu czegokolwiek. Szkoda.
Moja ocena
obsługa: -

oferta: -

jakość usług: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu

Droga Pani Mario.

Kartę pacjenta/klienta, wypełnia każda nowa osoba odwiedzająca Masu Masu. Wypełnijąc kartę eliminuje się przeciwskazania do masażu w trosce o dobro klientów oraz ich zdrowie (jest to bardzo ważne).
Jeśli chodzi o kwestię danych osobowych to: imię, nazwisko, data urodzenia oraz telefon, nie są "bardzo szczegółowymi" danymi.
Każdy ma prawo wyboru miejsca do skrzystania z usług masażu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
To, że proszą o wypełnienie danych na temat stanu Pani zdrowia, tylko świadczy o profesjonalnym podejściu do klienta - Pani nie ma pojęcia dlaczego o to proszą... To ja Pani wytłumaczę - np. chce Pani się odprężyć, płaci Pani za masaż, ale Pani która Panią masuje nie wie np. że ma Pani zastawkę czy rozrusznik serca - jak mocniej naciśnie pewne partie mięśni może Pani nawet umrzeć na tym stole - dlatego jest to potrzebne i profesjonalne. Niech się Pani zastanowi co Pani wypisuje za bzdury...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie wypisuję żadnych bzdur droga Pani.
Przede wszystkim na ankiecie było mnóstwo danych dotyczących danych osobowych, a nie każdy ma ochotę udzielać je osobom, których w ogóle nie zna! Bez komentarza.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na ankiecie pytania o dane osobowe dotyczą tylko: imienia, nazwiska, daty urodzenia oraz telefonu, reszta to przeciwwskazania. Dlatego proszę nie wymyślać i nie pisać głupot.
Kiedy idzie Pani do lekarza czy klubu fitness, również musi Pani podać dane, nawet bardziej szczegółowe, pomimo iż nie zna Pani tych osób.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry