Widok
odstąpie termin w RODIZIO na 5.08.2006
Pilnie odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006. Postanowilismy nie robic wesela, chetnie oddam wiec termin. Knajpa na prawde super, my wybralismy skromniej z wycieczka :-) Dla zainteresowanych posiadam wszystkie niezbedne informacje dot. organizacje wesela w tym miejscu: menu, ceny itp. Niestety mamy juz wplacona zaliczke w rodizio 500 zl i bedziemy starali sie jakos ja odebrac. Na pewno latwiej pojdzie, jezeli bede mogla zaproponowac im innego klienta. Miejsce jest naprawde sliczne, jedzenie pyszne i naprawde godne polecenia! Moje rezygnacja nie jest spowodowana wyborem innej sali!!!!
Jezeli ktos jest chetny, bardzo prosze o kontakt. Odpowiem na wszelkie pytania i waptliwosci.
Gaja Biernatowska
gea@wp.pl
661 747 716
gg: 503340
Jezeli ktos jest chetny, bardzo prosze o kontakt. Odpowiem na wszelkie pytania i waptliwosci.
Gaja Biernatowska
gea@wp.pl
661 747 716
gg: 503340
Ok moje szczera odpowiedz. W polowie sierpnia 2005 pojechalam do Rodizio ze swoim narzeczonym, poniewaz zostala nam ona polecona przez dobrych znajomych. Bylam naprawde zauroczona tym miejscem - jak dla mnie przytulne wnetrze, nieco egzotyczne, przepiekna lokalizacja i widok, a na srodku mini terrarium z rybami egzotycznymi i zolwiami wodnymi. Jak dla mnie jest to wymarzona knajpa, szczegolnie ze warunki byly dosc przystepne. Ceny normalne (3 rodzaje menu, w tym srednie chyba 150 zl i takie milismy zamira wziac). alkohol mozna kupic swoj, brak jakichkolwiek doplat do wynajmu sali, korkowego itp. Dziwie sie opiniom na weselniku, poniwaz bylam tam na weselu i wielu moich znajomych zna ta restauracje i na prawde nie mam zstrzezen. Jest romantycznie i kameralnie, a wystroj sali bardzo ladny. Planowalismy wesele na ok 70 osob. Wplacilismy od razu zaliczke, zeby sala nam nie przepadla, poniewaz juz rok przed planowanym slubem wiekszosc byla zajeta. Mniej wiecej miesiac temu po rodzinnej debacie, zdecydowalismy, ze nie chcemy robic wielkiego wesela, bo wcale nie jest nam ono niezbedne. Zdecydowalismy sie na obiad dla najblizszej rodziny (ok 20 os) i najchetniej zrobilibysmy go wlasnie w Rodizio, bo jedzenie jest tak naprawde dobre no i ten klimat i panorama :-) Niestety rodizio woli ten termin przeznaczyc na wielkie wesele i miec wiecej kasy (wcale im sie nie dziwie), wiec zdecydowalismy sie na restauracje wloska La Fortuna, gdzie nie ogranizuje sie wesel, tylko uroczyste obiady. Postanowilismy zaoszczedzone pieniadze przeznaczyc na podroz poslubna na tydzien na rodos i urzadzenie mieszkanka. Niestety mamy klopot z odzyskaniem zaliczki z rodizio (500zl), mimo, ze kodeks cywilny wyraznie jest po naszej stronie. W przypadku, gdy znajde chetnego na miejsce, zostanie mi ona oddana. I to tyle. Ze swojej strony naprawde moge polecic lokal, bo sama z pelnym przekonaniem chcialam tam urzadzic swoje wesele. Jezeli masz jakies pytania, napisz lub zadzwon, chetnie odpowiem. Mam wszystkie dane dotyczace menu i cen.
Pozdrawiam Gaja
gea@wp.pl
gg 503340
Pozdrawiam Gaja
gea@wp.pl
gg 503340
Jakis mily pan, juz teraz nie pamietam jak sie nazywal, jak poprosilismy o przeslanie menu i kosztorysu wesela to " Wesela organizujemy jedynie od 65 osob" byla jedyna odpowiedz z jego strony. Ale pewnie jest jakas granica, my wtedy planowalismy wesele na 40 osob, wiec pewnie im sie nei oplacalo, biorac pod uwage, ze napewno mieli duza ilosc zainteresowanych z wieksza iloscia gosci ;)
Zamek w Rzucewie - piękny! :) ale my juz mamy zarezerwowana sale w jednym z gdyńskich hotelów i jestesmy bardzo zadowoleni ;)
Zamek w Rzucewie - piękny! :) ale my juz mamy zarezerwowana sale w jednym z gdyńskich hotelów i jestesmy bardzo zadowoleni ;)