Widok
duuuuuuży dylemat
Mam problem i poradzcie mi co mam zrobić . Chciałam się wstrzymać z zakupem sukni do nowego roku , chodziło mi o kolekcję przyszłoroczną , a tu masz , wczoraj chodziłam po salonach ( skusiłam się na mierzenie) i znalazłam sukienkę , która podoba mi się , ale najbardziej podoba mi się cena ( wyprzedaż tegorocznej kolekcji i w związku z tym tak niskie ceny), no i się łamię , nie wiem czy kupić, czy jednak poczekać do stycznia , ale wiadomo , że wtedy już tak tanio nie kupię . Już sama nie wiem co robić , pomóżcie.
Jeżeli Ci się łezka zakręciła w oku jak przymierzyłaś suknie ślubną , to kupuj bez zastanowienia . Ponieważ to oznacza , że nie będziesz żałować i dobrze w niej się czujesz... Ja mam ślub konieć czerwca , a już w szafie wisi moja wymarzona suknia Pronovias Rubi :) , a jak przymierzałam to łza mi się nie zakręciła tylko popłakałam się jak bóbr :)
Pozdrawiam Beti decyzja należy do Ciebie
Ps. Jeżeli Ci zależy na dobrej cenie nie zastanawiałaś się aby kupić sukienkę z allegro. Czasami dziewczyny tylko kupują do kościoła i potem sprzedają za bezcen.
Pozdrawiam Beti decyzja należy do Ciebie
Ps. Jeżeli Ci zależy na dobrej cenie nie zastanawiałaś się aby kupić sukienkę z allegro. Czasami dziewczyny tylko kupują do kościoła i potem sprzedają za bezcen.
Ja bym brała. Zresztą sama zamówiłam teraz, mimo że ślub we wrześniu. Chociaż z uwagi na rozmiar (40) nie "załapałam" się na promocję.
Owszem można czekać na nowe kolekcje ale nie sądzę, żeby baaardzo różniły się od obecnych modeli. Wejdzie więcej sukni jednoczęściowych,pewnie dodatki trochę się zmienią i to wszystko. Te najładniejsze modele zwykle i tak przechodzą do następnych kolekcji, ew. z minimalnymi zmianami, bo nie rezygnuje się z dobrego produktu.
Korzystaj z okazji. Cena jest przecież bardzo istotna. Ślub wiąże się z masą innych wydatków. Suknia to nie wszystko. Zresztą jeśli kupisz teraz to poźniej wszystkie wydatki nie skumulują się gwałtownie. Pomyśl o tym. Mnie ten argument ostatecznie przekonał.
Pochwal się też jaki model Ci tak przypadł do gustu.
ps. Pronovias Rubi to prawdziwe cudeńko. Jednak cena sprawiła, że nawet nie mierzyłam... ;)
Owszem można czekać na nowe kolekcje ale nie sądzę, żeby baaardzo różniły się od obecnych modeli. Wejdzie więcej sukni jednoczęściowych,pewnie dodatki trochę się zmienią i to wszystko. Te najładniejsze modele zwykle i tak przechodzą do następnych kolekcji, ew. z minimalnymi zmianami, bo nie rezygnuje się z dobrego produktu.
Korzystaj z okazji. Cena jest przecież bardzo istotna. Ślub wiąże się z masą innych wydatków. Suknia to nie wszystko. Zresztą jeśli kupisz teraz to poźniej wszystkie wydatki nie skumulują się gwałtownie. Pomyśl o tym. Mnie ten argument ostatecznie przekonał.
Pochwal się też jaki model Ci tak przypadł do gustu.
ps. Pronovias Rubi to prawdziwe cudeńko. Jednak cena sprawiła, że nawet nie mierzyłam... ;)
ja tez kupilam moja suknie duuuzo wczesniej i wcale nie zalowalam!
Jesli kupisz wczesniej a potem zobaczysz inna ktora Ci sie spodoba bardziej(male prawdopodobienstwo) to zawsze mozesz sprzedac ta suknie ktora kupilas wczesniej po promocyjnej cenie i nie stracisz napewno duzo pieniedzy-nie widze zadnego problemu-kupuj!:)
Jesli kupisz wczesniej a potem zobaczysz inna ktora Ci sie spodoba bardziej(male prawdopodobienstwo) to zawsze mozesz sprzedac ta suknie ktora kupilas wczesniej po promocyjnej cenie i nie stracisz napewno duzo pieniedzy-nie widze zadnego problemu-kupuj!:)