Widok
ja tam nie miałam wesela ale chciałam:) bo pięknie( z zewnątrz). w grę wchodzi sala na dole( bo ta u u góry jest niby max na 40 osób, i impreza może trwać do 22, bo cisza nocna, no chyba, że wykupi się coś tam, że cały dworek na wyłączność(więc gruba kasa).
Sala na dole( jakieś 80 os max wg mnie), nisko, bez okien, lustra jak na sali fitness, sztuczne kwiaty na jakimś słupie, szatnia na sali, ogólnie beznadziejnie. Koleś który nas oprowadzał, był tak zbalzowanay i nieuprzejmy, że szok. Także my odpuściliśmy.
Sala na dole( jakieś 80 os max wg mnie), nisko, bez okien, lustra jak na sali fitness, sztuczne kwiaty na jakimś słupie, szatnia na sali, ogólnie beznadziejnie. Koleś który nas oprowadzał, był tak zbalzowanay i nieuprzejmy, że szok. Także my odpuściliśmy.
też zawsze chcialam tam wesele bo mi sie z zewnątrz podobalo no i w ogolepolozenie dworku. Ale jak sie umowilismy na spotkanie i zobaczylismy, ze wesela na dole są robione to sobie odpuscilismy. Ja jak bym tam przyjechala jako gosc weselny to bym chyba zaczela wchodzic tymi schodami ladnymi na gore, nigdy bym nie pomyslala, ze trzeba zejsc na dol do tak jakby sutereny....- moze kogos uraze tym okresleniem, sorki, ale to jest moje prywatne odczucie.......
Z kolei na gorze są bodajze 3 sale które mozna polączyć ale to chyba wtedy trzeba juz wykupic caly dworek.
Radzę się zastanowić.
To jest fajne miejsce jak ktoś robi np. obiad weselny.
Z kolei na gorze są bodajze 3 sale które mozna polączyć ale to chyba wtedy trzeba juz wykupic caly dworek.
Radzę się zastanowić.
To jest fajne miejsce jak ktoś robi np. obiad weselny.
Byłem w Dworku Admirał na eleganckim przyjęciu weselnym (takim bez tańców) i sala u góry jest do tego celu wyśmienita. Na piętrze jest też bardzo ładny apartament dla nowożeńców i ewentualnie do zdjęć.
Przygotowywałam bukiet przed Parę Młodą na lipcowy, szesnastoosobowy, obiad weselny w sali "hortensjowej" http://www.semperinflore.eu/galeries/SaleWeselne/DworekAdmiral/DworekAdmiral.html
Pani Manager była sympatyczna i konkretna, kelnerzy, których spotkałam podczas "instalacji" dekoracji uprzejmi- a wokół pachniało dobrym jedzeniem. w sali obok trwało śniadanie dla gości Dworku, jedzenie ułożone na talerzach wyglądało apetycznie.
pozdrówka :)
Pani Manager była sympatyczna i konkretna, kelnerzy, których spotkałam podczas "instalacji" dekoracji uprzejmi- a wokół pachniało dobrym jedzeniem. w sali obok trwało śniadanie dla gości Dworku, jedzenie ułożone na talerzach wyglądało apetycznie.
pozdrówka :)
witam, jestem swiezo po weselu w Admirale, i jestem na prawde bardzo zadowolona. u nas bylo 70 osob i wzielismy dolna sale, ale samo przywitanie bylo na gorze. Pani Magda, ktora jest managerem Admirala, jest rewelacyjna, bardzo nam pomogla, miala wszystko pod kontrola i wszystko odbylo sie bez zadnych problemow. Obsluga ogolnie jest przemila (nawet nasi goscie ich chwalili!), jedzenie swietne (i duzo..), sala w sam raz, wszyscy sie swietnie bawili do rana, nie moglo byc lepiej :) Znajomi i rodzina do tej pory dzwonia i mowia, jak im sie podobalo. Na prawde nie moglabym bardziej polecic. jak dla mnie najlepsze wesele na jakim bylam, ale chyba nie jestem obiektywna ;) moge przeslac wiecej szczegolow i zdjecia sali jak ktos jest zainteresowany. pozdrawiam!