Widok
dworek na blotach
witam,
chciclam zapoznac si ez opiniami na temat Dworku na Blotach w zalakowie.
Planujemy slub we wrzesniu 2010 i sa wolne miejsca.
Odwiedzialm to miejsce niedawno przypadkiem :) i jestem nim wielce zauroczona.
Nowa sala piekna, duzo miejsc noclegowych, piekny wystroj.
jedyne co mi sie nei podobalo, to droga do dworku, ale nie jest to az tak istotne.
bardzo prosze o opinie na temat tego meijsca, bo chyba sie wlasnie na nei zdecydujemy.
pozdrawiam
kasia
chciclam zapoznac si ez opiniami na temat Dworku na Blotach w zalakowie.
Planujemy slub we wrzesniu 2010 i sa wolne miejsca.
Odwiedzialm to miejsce niedawno przypadkiem :) i jestem nim wielce zauroczona.
Nowa sala piekna, duzo miejsc noclegowych, piekny wystroj.
jedyne co mi sie nei podobalo, to droga do dworku, ale nie jest to az tak istotne.
bardzo prosze o opinie na temat tego meijsca, bo chyba sie wlasnie na nei zdecydujemy.
pozdrawiam
kasia
no wlasnie, bardzo mi sie to podobalo.
nie musimy sie przeciskac pomiedzy goscmi :)
a parkiet do tancow jest tuz za stolami na tej samej sali tak,ze my widzimy rowniez tanczacych.
to naprawde swietne rozwiazanie imo.
mam nadzieje,ze we wrzesniu jescze cieplo bedzie tak,bysmy mogli zagospodarowac ganek ;)
och, ale sie napalilam, musimy jeszcze rezerwacje zrobic :)
nie musimy sie przeciskac pomiedzy goscmi :)
a parkiet do tancow jest tuz za stolami na tej samej sali tak,ze my widzimy rowniez tanczacych.
to naprawde swietne rozwiazanie imo.
mam nadzieje,ze we wrzesniu jescze cieplo bedzie tak,bysmy mogli zagospodarowac ganek ;)
och, ale sie napalilam, musimy jeszcze rezerwacje zrobic :)
dostalam od znajomych zdjecia z wesela,ktorzy wlasnie tam sie bawili.
niestety nie moge ich tu wstawiac, ale ostatecznie zdecydowalismy sie na dworek.
juz nei moge sie doczekac ;)
czy fontanna z czekolada i stol wedliniarski jest przygotowywany przez kucharzy,czy panstwa S., jezlei ma ktos takei informacje, to prosze o wiadomosc, chwilowo nei mogalm sie od p.S. dodzownic ~(w swieta nei bede przeszkadzac)
pozdrawiam
niestety nie moge ich tu wstawiac, ale ostatecznie zdecydowalismy sie na dworek.
juz nei moge sie doczekac ;)
czy fontanna z czekolada i stol wedliniarski jest przygotowywany przez kucharzy,czy panstwa S., jezlei ma ktos takei informacje, to prosze o wiadomosc, chwilowo nei mogalm sie od p.S. dodzownic ~(w swieta nei bede przeszkadzac)
pozdrawiam
też mieliśmy tam wesele i było cudownie, naprawdę nie można się do niczego przyczepić. p.S. wywiązali się z umowy, a nawet było więcej niż w ustaleniach. jesteśmy szczęśliwi że ten najważniejszy dzień w naszym życiu miał miejsce właśnie w Dworku na błotach. mieliśmy stół z wędlinami i barmana, którego polecił nam pan S. i powiem wam szczerze STRZAŁ W 10!!! myślałem że to będzie wyrzucona kasa ale naprawdę ludziom się podobał i smakowało bardzo to co robił.
polecam wszystkim ktokolwiek jeszcze szuka sali.
Jeżeli szukacie miejsca na sylwestra to w dworku też robią na dwie sale. bal z orkiestrą i impreza z DJ. jest warto i nie drogo
polecam wszystkim ktokolwiek jeszcze szuka sali.
Jeżeli szukacie miejsca na sylwestra to w dworku też robią na dwie sale. bal z orkiestrą i impreza z DJ. jest warto i nie drogo
Witam,
serdecznie polecam to miejsce tzn. Karczme na błotach. Jestem tuz po slubie (1sierpien) a wesele trwało właściwie od piatku do poniedziałku , ponieważ mielismy mnóstwo gości zza granicy. Obsługa supermiła, Panie kelnerki sprzątają wszystko na bieżąco, właściciel Pan Stencel również-można z nim wszystko omówić. Dekoracje z kwiatów bajeczne (cena 1200zł), jedzenie pychota, ciasto również. Wszyscy goście byli zachwyceni, czuli się jak na wakacjach. Naprawde wesele bylo na wysokim poziomie. Pokoje są równiez na wysokim poziomie, wszystko nowe i pachnące jeszcze drewnem. Slub brałam w pięknym kosciele św. Marcina w Sierakowicach, księza dostosuja sie do wszystkiego i są bardzo mili, żeby własnie nie dojezdzac z Gdańska. Fotki sali moge wysłac na meila.
serdecznie polecam to miejsce tzn. Karczme na błotach. Jestem tuz po slubie (1sierpien) a wesele trwało właściwie od piatku do poniedziałku , ponieważ mielismy mnóstwo gości zza granicy. Obsługa supermiła, Panie kelnerki sprzątają wszystko na bieżąco, właściciel Pan Stencel również-można z nim wszystko omówić. Dekoracje z kwiatów bajeczne (cena 1200zł), jedzenie pychota, ciasto również. Wszyscy goście byli zachwyceni, czuli się jak na wakacjach. Naprawde wesele bylo na wysokim poziomie. Pokoje są równiez na wysokim poziomie, wszystko nowe i pachnące jeszcze drewnem. Slub brałam w pięknym kosciele św. Marcina w Sierakowicach, księza dostosuja sie do wszystkiego i są bardzo mili, żeby własnie nie dojezdzac z Gdańska. Fotki sali moge wysłac na meila.
Śliczne jest to miejsce.... jeszcze nie planuje ślubu, ale już wiem co jest na pierwszym miejscu mojej listy jeśli chodzi o sale. Narazie, jako świadkowa, pomagam organizować ślub kumpeli :)
Kaoma, mogę prosić również o fotki?? kundelek-86@o2.pl
Mam pytanko, jak myślicie, organizują tam śluby np. w ogrodzie ?
Wiem że ryzykowne, biorąc pod uwagę pogodę, ale co tam :)
Kaoma, mogę prosić również o fotki?? kundelek-86@o2.pl
Mam pytanko, jak myślicie, organizują tam śluby np. w ogrodzie ?
Wiem że ryzykowne, biorąc pod uwagę pogodę, ale co tam :)
Witam,
mam ogromną prośbe jak możesz prześlij mi zdjęcia stołów, dekoracji , jak jest podawane jedzenie na stoły bo też mam zarezerwowane Karczme na swoj ślub ale mam duzo obaw bo nigdy nie wiadomo, a jeszcze na ile osób miałaś zorganizowane.
Zdjatka poproszę na fiola-r@wp.pl bede bardzo wdzieczna za pomoc w rozwianiu watpliwosci. Pozdrawiam
mam ogromną prośbe jak możesz prześlij mi zdjęcia stołów, dekoracji , jak jest podawane jedzenie na stoły bo też mam zarezerwowane Karczme na swoj ślub ale mam duzo obaw bo nigdy nie wiadomo, a jeszcze na ile osób miałaś zorganizowane.
Zdjatka poproszę na fiola-r@wp.pl bede bardzo wdzieczna za pomoc w rozwianiu watpliwosci. Pozdrawiam
witam
mieliśmy wesele w dworku na błotach (a konkretnie w karczmie) 8 maja wraz z noclegami na 100 osób i poprawinami.
było cudownie!!!
dziewczyny nie przejmujcie się niczym - Państwo Stencel mają wszystko tak zorganizowane że naprawdę nie ma się czym przejmować.
śliczna dekoracja, dobre i dużo jedzenia, przesympatyczna obsługa!!!
Naprawdę szczerze polecam - super miejsce i fachowe podejście do organizacji.
pozdr:)
mieliśmy wesele w dworku na błotach (a konkretnie w karczmie) 8 maja wraz z noclegami na 100 osób i poprawinami.
było cudownie!!!
dziewczyny nie przejmujcie się niczym - Państwo Stencel mają wszystko tak zorganizowane że naprawdę nie ma się czym przejmować.
śliczna dekoracja, dobre i dużo jedzenia, przesympatyczna obsługa!!!
Naprawdę szczerze polecam - super miejsce i fachowe podejście do organizacji.
pozdr:)
Byłam na wesele w Karczmie obok dworku 10 10 09. Jestem zachwycona tym miejscem,organizacja oraz jedzeniem.Wszystko dopiete na ostani guzik.Droga to naprawdę zero do całosci.Przepięknie udekorowane stoły ,estetyka oraz profesjonalnie podawane dania a jednoczesnie bardzo smaczne.Dużo miejsca do tanczenia.Rano świetnie przygotowane śniadanie ze szwedzkim stołem w holu przy recepcji.Jestem cały czas pod wrażeniem tak pieknego miejsca na ziemi
jakie to miejsce jest piękne! właśnie jesteśmy z narzeczonym na etapie szukania sali na wesele na przyszły rok. Mieszkam w okolicach i słyszałam o tym miejscu, i zastanawiam się, że za pięknem tego miejsca idzie również cena. Ślub będzie na 100 osób. Czy któryś z forumowiczów miał tam wesele i może w przybliżeniu powiedzieć łączny koszt organizacji tam wesela?