Widok
dworek na blotach
witam,
chciclam zapoznac si ez opiniami na temat Dworku na Blotach w zalakowie.
Planujemy slub we wrzesniu 2010 i sa wolne miejsca.
Odwiedzialm to miejsce niedawno przypadkiem :) i jestem nim wielce zauroczona.
Nowa sala piekna, duzo miejsc noclegowych, piekny wystroj.
jedyne co mi sie nei podobalo, to droga do dworku, ale nie jest to az tak istotne.
bardzo prosze o opinie na temat tego meijsca, bo chyba sie wlasnie na nei zdecydujemy.
pozdrawiam
kasia
chciclam zapoznac si ez opiniami na temat Dworku na Blotach w zalakowie.
Planujemy slub we wrzesniu 2010 i sa wolne miejsca.
Odwiedzialm to miejsce niedawno przypadkiem :) i jestem nim wielce zauroczona.
Nowa sala piekna, duzo miejsc noclegowych, piekny wystroj.
jedyne co mi sie nei podobalo, to droga do dworku, ale nie jest to az tak istotne.
bardzo prosze o opinie na temat tego meijsca, bo chyba sie wlasnie na nei zdecydujemy.
pozdrawiam
kasia
no wlasnie, bardzo mi sie to podobalo.
nie musimy sie przeciskac pomiedzy goscmi :)
a parkiet do tancow jest tuz za stolami na tej samej sali tak,ze my widzimy rowniez tanczacych.
to naprawde swietne rozwiazanie imo.
mam nadzieje,ze we wrzesniu jescze cieplo bedzie tak,bysmy mogli zagospodarowac ganek ;)
och, ale sie napalilam, musimy jeszcze rezerwacje zrobic :)
nie musimy sie przeciskac pomiedzy goscmi :)
a parkiet do tancow jest tuz za stolami na tej samej sali tak,ze my widzimy rowniez tanczacych.
to naprawde swietne rozwiazanie imo.
mam nadzieje,ze we wrzesniu jescze cieplo bedzie tak,bysmy mogli zagospodarowac ganek ;)
och, ale sie napalilam, musimy jeszcze rezerwacje zrobic :)
dostalam od znajomych zdjecia z wesela,ktorzy wlasnie tam sie bawili.
niestety nie moge ich tu wstawiac, ale ostatecznie zdecydowalismy sie na dworek.
juz nei moge sie doczekac ;)
czy fontanna z czekolada i stol wedliniarski jest przygotowywany przez kucharzy,czy panstwa S., jezlei ma ktos takei informacje, to prosze o wiadomosc, chwilowo nei mogalm sie od p.S. dodzownic ~(w swieta nei bede przeszkadzac)
pozdrawiam
niestety nie moge ich tu wstawiac, ale ostatecznie zdecydowalismy sie na dworek.
juz nei moge sie doczekac ;)
czy fontanna z czekolada i stol wedliniarski jest przygotowywany przez kucharzy,czy panstwa S., jezlei ma ktos takei informacje, to prosze o wiadomosc, chwilowo nei mogalm sie od p.S. dodzownic ~(w swieta nei bede przeszkadzac)
pozdrawiam
też mieliśmy tam wesele i było cudownie, naprawdę nie można się do niczego przyczepić. p.S. wywiązali się z umowy, a nawet było więcej niż w ustaleniach. jesteśmy szczęśliwi że ten najważniejszy dzień w naszym życiu miał miejsce właśnie w Dworku na błotach. mieliśmy stół z wędlinami i barmana, którego polecił nam pan S. i powiem wam szczerze STRZAŁ W 10!!! myślałem że to będzie wyrzucona kasa ale naprawdę ludziom się podobał i smakowało bardzo to co robił.
polecam wszystkim ktokolwiek jeszcze szuka sali.
Jeżeli szukacie miejsca na sylwestra to w dworku też robią na dwie sale. bal z orkiestrą i impreza z DJ. jest warto i nie drogo
polecam wszystkim ktokolwiek jeszcze szuka sali.
Jeżeli szukacie miejsca na sylwestra to w dworku też robią na dwie sale. bal z orkiestrą i impreza z DJ. jest warto i nie drogo