Widok

odzial dzieciecy Gdansk Oliwa.

Oliwa Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mamy niestety skierowanie na odział dziecięcy (VIII) w Gdańsku Oliwie, gdzie to jest dokładnie.Wie ktoras z mam jak tak to wszystko wyglada? Np chodzi mi o nocleg,wyzywienie dzieci (roczne) itp..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieci maja wyżywienie i nocleg rodzic dostaje leżanke ale bie ma wyżywienia na dole jest kiosk z jakimis kanapkami zapiekankami itp
a w którym miejscu dokładnie jest ten szpital?
mi tam wyżywienia nie potrzeba poradze sobie ;) własnie o noceg mi chodziło,bo spędzać noc na krześle nie nie bardzo..
image
image

może Polanki? skoro dziecięcy i w Oliwie? http://www.szozmd.pl/

http://www.szozmd.pl/oddzialy
Bo inngo z oddziałem ósmym niema? Kurcze na skierowaniu nie pisze,a niechce dzwonić do mojej pediatry bo na urlopie..a skierowanie odbierałam w rejestracji..
image
image

Na pewno chodzi o Polanki ( http://www.szozmd.pl/ ). Dla rodziców jest łóżko polowe (zależy na jakie się trafi, da się przeżyć). Dzieci dostają szpitalne jedzenie, rodzic zapewnia sobie sam, można za pośrednictwem pielęgniarek zamówić sobie catering - śniadanie, obiad lub kolację (cennik na tablicy informacyjnej). Dostępna jest też mini kuchnia z lodówką, mikrofalówką i czajnikiem.
należy też dodać, że doba rodzica kosztuje na polankach 11 złotych. Miałyśmy ostatnio tę "przyjemność" być tam dwa razy. Dla mnie super oddział - mega kompetentna Pani ordynator, która wszystkich tam nadzoruje, trafnie stawiane diagnozy i fantastyczne pielęgniarki. Panie salowe też miłe. Nic fajnego być w szpitalu z dzieckiem ale jakbym miała być jeszcze kiedyś to tylko tam.
image
na pewno chodzi o Szpital dziecięcy na Polanki.
jest to taki odnowiony budynek chyba z zielonkawą elewacją. A znajduje sie między szpitalem marynarki Wojennej a domem spokojnej starości.
oddział VIII to jaki?
Niewiem jaki to
oddział VIII to oddział zakaźno-obserwacyjny
Ordynatorem oddziału VIII jest cudowna Pani doktor, która ma rewelacyjne podejście do dzieci i każdego małego pacjenta traktuje indywidualnie. Polecam ten oddział :)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam nadzieję ze niczym tam sie nie zarazimy..
A sale ilo osobowe sa?
image
image

jest jedna sala 4-osobowa, a tak są jedno i dwu osobowe oraz trzy izolatki
a tv albo internet jest tam?
image
image

byliśmy na innym oddziale - o tv i necie zapomnij :] chyba, że weźmiesz swojego laptopa z netem bezprzewodowym :)
To z komórki wejdę :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

fizjoterapeuta OWI Gdynia M.Morawski (6 odpowiedzi)

hej. czy ktoś uczęszczał z dzieckiem do tego pana? Jakie wrażenia?

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

do góry