Widok

rodzice

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem ciekawa co sądzicei na temat powiedzenia o zaręczynach Rodzicom. Jka to zrobic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zareczylam sie w Pradze, na moscie a rodzicom wyslalam kartke z pozdrowieniami i podpis Agnieszka z narzeczonym
Troche nie przypadlo im to do gustu, ale ja bawilam sie swietnie i bylo i jest cudownie.
.
,
Ja też mam taki problem!
Ja też mam taki problem!
nie rozumiem ,jaki problem macie.No chyba , ze zaręczacie sie z kryminalistą albo macie po 17 lat.Ja z moim pierwszym narzeczonym zaręczyłam się poza domem i po wszystkim powiedziałam rodzicom.Nie byli zachwceni , ale przyjęli to do wiadomości bez komentarzy.Ponieważ nie akceptowali mojego wyboru wzięli na przeczekanie i sprawa sama sie rozwiązała.Po paru tygodniach odeszłam od niego.Facet jednak był pomyłką.Rodzice mieli rację.Tamto stało się 4 lata temu.miałam 26 lat i myślałam,że wiem co robię.W kwietniu wychodzę za mąż za księcia z bajki.Warto było czekać do 30 tki.Tym razem akceptacja ze strony rodziny była pełna , jest to wbrew pozorom BARDZO WAŻNE ,szczególnie jeśli ma się mieszkać pod jednym dachem.Pozdrawiam i odwagi ,jeżeli jesteście pewni swoich wyborów

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

do góry