Widok

dzieci do reklamy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,

Jestem mamą bliźniaków 10 miesiecznych i wszyscy mi mówią ze moje dzieci są bardzo fotogeniczne :) i zebym spróbowała dac je gdzies do reklamy.Czy wiesie moze gdzie mogę przesłac ich fotki?czy sa jakies konkursy, castingi?Z góry dziękuje za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hheheh moim blizniakom tez tak mowili nie tylko rodzina ale ludzie z ulicy, za darmo nikt sesji ci nie zrobi, musisz miec portfolio zanim gdzies wystartujesz, poza tym kiedys w carfurze byla od czasu do czasu agencja ktora szukala dzieci do reklam - fakt robili foty ale co z tego ze za podpisanie umowy brali kase - porazka
no cos ty :) A tego to ja nie wiedzialam ...myslalam ze wysylasz zdjecie i jak sie komus spodoba to do ciebie dzwoni i jest sesja......
za profesjaonalne sie nei placi
czy są jakieś agencje reklamowe w trójmieście które skupiają się tez na dzieciach??
image
Są tzw baki twarzy i tam się nie płaci za udział. Z takich banków korzystają osoby, które szukają osób również dzieci do reklam :) Część castingów odbywa się na zasadzie wysłania zdjęcia a potem zapraszają na dalsze rozmowy i ewentualną sesję :)
image
image

image
http://www.dziecidoreklam.info/index.php?o=agencja_modelek_formularz_dzieci_do_reklam
widziałam coś takiego czy to coś powaznego
image
wszelkie płatne niby agencje to ściema niestety :(
image
image

image
dokladnie jak biora kase to nei agencja
też cos mi naciągactwem trochę ..
image
Widziałaś ile tam jest zdjęć dzieci.Każdy może je przeglądać bez zadnego logowania.Mnie to nie przekonuje nie wiadomo do czego ktoś wykożysta zdjęcie.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
mozesz sprobowac w miesięczniku "Dziecko " - chyba oni co rok robia akcje dziecko na okladkę ...robią sesję , zawsze to jakiś sukces jak się uda dzieciom być na okladce ..moze ktoś sensowny was zauwazy i moze dostaniecie jakies inne propozycje .... ale na wiele bym nie liczyła w sumie można to potraktowac jak zabawę i tyle
My tam jesteśmy, co prawda jeszcze żadnych poropozycji nie dostaliśmy, ale synek kolegi wisi na reklamie w Smyku na Matarni (kampania ogólnopolska, on akurat jest z Warszawy :)
Ktoś, kto się trochę w temacie orientuje powiedział mi kiedyś, że do tych wszystkich reklam to głównie idą dzieci różnych znajomych. Albo takich rodziców, którzy naprawdę dużo wokół tego chodzą i te dzieciaki na siłę wszędzie wkręcają. Także wysyłać zdjęcia swoich w różne miejsca oczywiście można, ale choćby były nie wiadomo jak piękne, to szanse, ze ktoś tak po prostu zauważy i zaproponuje współpracę są znikome.
może tu ?

ABM tójmiasto i Studio Trójmiasto

Studio mieści się na chwarznie, ul Amona

a ABM gdzieś we wrzeszczu
Zobaczyć je mogą wszyscy, bo często te wszystkie buziole z bazy są dostępne w internecie. No i nie rozumiem rodziców, po co to wam?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

do góry