Widok
hheheh moim blizniakom tez tak mowili nie tylko rodzina ale ludzie z ulicy, za darmo nikt sesji ci nie zrobi, musisz miec portfolio zanim gdzies wystartujesz, poza tym kiedys w carfurze byla od czasu do czasu agencja ktora szukala dzieci do reklam - fakt robili foty ale co z tego ze za podpisanie umowy brali kase - porazka
http://www.dziecidoreklam.info/index.php?o=agencja_modelek_formularz_dzieci_do_reklam
widziałam coś takiego czy to coś powaznego
widziałam coś takiego czy to coś powaznego
mozesz sprobowac w miesięczniku "Dziecko " - chyba oni co rok robia akcje dziecko na okladkę ...robią sesję , zawsze to jakiś sukces jak się uda dzieciom być na okladce ..moze ktoś sensowny was zauwazy i moze dostaniecie jakies inne propozycje .... ale na wiele bym nie liczyła w sumie można to potraktowac jak zabawę i tyle
Ktoś, kto się trochę w temacie orientuje powiedział mi kiedyś, że do tych wszystkich reklam to głównie idą dzieci różnych znajomych. Albo takich rodziców, którzy naprawdę dużo wokół tego chodzą i te dzieciaki na siłę wszędzie wkręcają. Także wysyłać zdjęcia swoich w różne miejsca oczywiście można, ale choćby były nie wiadomo jak piękne, to szanse, ze ktoś tak po prostu zauważy i zaproponuje współpracę są znikome.