Widok

dziecko nie lubi wózka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Synek ma 3,5 miesiąca.
Od początku mieliśmy problem ze spacerami. Gondola była koszmarem.. wiec od miesiąca jeździmy w spacerówce na płasko i było lepiej..
właśnie.. było :(
Ostatnio znów sie zaczęło : krzyk, płacz i prężenie.
Smoka nie chce, zabawka jest dobra na chwilkę... jest piękna pogoda a my wychodzimy i zaraz trzeba wracać, bo ludzie się patrzą jakbym krzywdę mu robiła :(
Ubrany jest napewno dobrze, ma sucho i jest nakarmiony.. nie mam już pomysłu co robić, żeby polubił spacery chociaż w połowie tak jak ja je lubię..
Ratunkuuuuuuuuuuu :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zresztą chyba dzieciaki mają taki etap nie lubią wózka , sama pamiętam jak musialam wyciągać go bo był placz siadalam wtedy na ławce i oglądał świat
Moja się darła do około pół roku, potem samo jej przeszło, nie pomagała spacerówka, wyżej oparcie niżej oparcie, przodem do mnie tyłem do mnie, nic. A może chusta? albo przeczekać aż samo minie.

Dodam że do dziś nie wiem czemu, w foteliku samochodowym krzyczała gdzieś do 8 miesiąca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz co ono nie jest na płasko - płasko. Jest trochę uniesione, bardziej nie chcę bo już mam wyrzuty, że jeździ w niej..
nie lubi na płasko już chce coś oglądać moze - u nas tak było własnie , lekko unieś oparcie spacerówki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry