Widok

dziewczyna marynarza

witam, chciałabym poprzez ten wątek dowiedzieć się Waszych spostrzeżeń co do bycia "marynarzową", wątpliwości, może to fajny sposób, by znaleźć koleżanki w podobnej sytuacji, z którymi można by było sie spotkać na kawusi, kiedy nasi panowie są daleko . Od prawie roku jestem z mężczyzną, który właśnie taki zawód sobie obrał i ciągle mam wiele pytań jak to będzie kiedyś.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jakby którejś z Was było samotnie, to mogę pocieszyć ;) priv
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym chyba swojego zabiła jakby teraz zszedł na ląd :P ale może to też kwestia charakteru. Są takie kobiety, którym odpowiada takie życie (np. ja) i potrzebuję nieco swobody i niezależności. Ale mam takie koleżanki, które najchętniej to by zamknęły chłopa w złotej klatce i patrzyły na niego przez całe dnie i płaczą jak nie widzą go przez dwa dni :)

Kolego, już się rzucamy w Twoje ramiona. O niczym innym nie marzymy :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znam takie kobiety ,ze jak mąż czy facet jest w domu,to nawet nie wyjdą na kawę z koleżanką, bo muszą "go pilnować". Dla mnie to chore. A najczęściej potem jest tak,ze te kobiety szaleją, a faceci się duszą i odchodzą. Nie wiem nawet czy to miłość,czy chorobliwe uzależnienie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam kiedyś faceta marynarza, mieszkaliśmy razem przez 3 lata,a on w tym czasie pływał. Nie powiem, lekko nie było ale ja wtedy pracowałam, uczyłam się zaocznie i jakoś to się kręciło. Niestety miał/ ma nadal taki popaprany charakter że nawet gdyby pracowął na lądzie to bym z nim nie wytrzymała. Na bycie z człowiekiem, który ma taki zawód skłąda się wiele czynników. Jego i Wasz charakter, obustronne zaufanie, stopień bliskości, pasje i zainteresowania, którymi możecie wypełnić samotność, czy obecność rodziny. Nie ma reguły na to, ja pewnie byłabym w stanie żyć z marynarzem ale widać poznałam niewłaściwego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (42 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Rozwod dobry adwokat (405 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry