Widok

dziewczyna marynarza

witam, chciałabym poprzez ten wątek dowiedzieć się Waszych spostrzeżeń co do bycia "marynarzową", wątpliwości, może to fajny sposób, by znaleźć koleżanki w podobnej sytuacji, z którymi można by było sie spotkać na kawusi, kiedy nasi panowie są daleko . Od prawie roku jestem z mężczyzną, który właśnie taki zawód sobie obrał i ciągle mam wiele pytań jak to będzie kiedyś.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jakby co to też jestem dostępna pod adresem angellfall24@onet.pl :) np. w przypadku chęci spotkania, pogadania, hm... popłakania :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny :) To również o mnie, jestem marynarzową i chociaż czasem jestem pełna obaw, to jestem mega ogromnie szczęśliwa i nigdy nawet przez chwilę nie myślałam, że to był jakiś zły wybór albo żebym miała wątpliwości czy dobrze zrobiłam wiążąc się z marynarzem. A staż mamy 3-letni. Niby niewiele, ale jednak coś. Moim zdaniem taki związek może być bardzo udany i szczęśliwy, ale tylko wtedy kiedy dwie osoby są pewne swoich uczuć, ufają sobie i przede wszystkim, oboje akceptują ten zawód, zwłaszcza ta czekająca : ) wtedy czekanie ma sens, bo pływa się także dla słodkich powrotów :)

A i rzecz jasna, ja jestem bardzo otwarta na poznanie marynarzowych, pisanie, plotkowanie i nawet spotkanie :) Jakiś czas temu był podobny wątek, ale upadł, może teraz się uda :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej, Jestem w podobnej sytuacji i jakiś czas temu też miałam pełno wątpliwości,czy chcę by moje życie tak wyglądało. Aktualnie wątpliwości jest co raz mniej, co nie znaczy, że nie ma obaw. Sama nie wiem jak będzie w przyszłości, póki co przyzwyczajam się do wyjazdów, pożegnań i tęsknoty. Najważniejsze jest uczucie i zaufanie. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (405 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (42 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry