Widok

dziewczynki 4 latki - a ubieranie...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
od ok pół roku moja córka zwykle chce ubierać coś innego niż jej przygotuję, mimo że kilka dni wczesniej lubiła dane ubranie to np juz kilka dni pozniej nie chce tego nosić...
nie ubierze już dzinsów "rurek", krótkich spodenek, (latem nosiła zwykle bawełniane leginsy, sukienki, spódniczki),sukienki ogrodniczki a dziś rano był problem ze zwykłą spódniczką....
większość butów tez jej nie pasuje (mimo ze rozmiar jest z małym zapasem..)
narzeka że coś za ciasne, coś ją uwiera, "drapie".... wiadomo ze lato się kończy i nie będzie można już nosić samych sukienek
help.... co można zrobić żeby dziecko nie wymyślało z ubieraniem :(
dziś nawet spodnie dresowe (o węższych nogawkach) ubrała na chwilę i już był płacz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja przez 1,5 roku nie zalozyla zadnej tuniki, koszuli, spodniczki, sukienki... tylko dres, ewentualnie leginsy...
po prostu przeczekalam, przezlo jej calkiem niedawno
Moja ma 3,5 roku i przez jakiś czas wszystkie spodnie jeansowe były "dla chłopców" haha
ale mija jej to powoli, już nosi coraz więcej rzeczy które ja jej przygotuje ;)
Trzeba chyba przeczekać ten okres ;)
He he moja 4 latka też wiecznie wybrzydza, a to nie takie, a to ciasne a ostatnio wszystkie majtki ściąga sobie na wysokość połowy pupy bo jej niby metki przeszkadzają. Teraz najlepiej chodziłaby w letnich sukienkach a niestety chłodniej się zrobiło:(
Staram się jej wybrać 2-3 propozycje i żeby z nich coś sama wybrała.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry