Widok
dziewczyny, prosze o rade!! wesele na 145 osob W JEDNEJ SALI..
dziewczyny,
czy ktos moze wie, gdzie w obrebie trojmiasta mozna zrobic wesele na 140-145 osob tylko tak, zeby wszyscy byli w jednej sali razem z tancami?
wszedzie gdzie patrzylam jak juz jest miejsce, ktore pomiesci tyle osob, to trzeba ludzi dzielic miedzy iles sal i jeszcze inna jest do tanczenia.. bardzo bym tego nie chciala, tylko jeszcze nie trafilam na takie miejsce gdzies w miare blisko miasta..
czy ktos moze mi cos poradzic?
pozdrowionka
czy ktos moze wie, gdzie w obrebie trojmiasta mozna zrobic wesele na 140-145 osob tylko tak, zeby wszyscy byli w jednej sali razem z tancami?
wszedzie gdzie patrzylam jak juz jest miejsce, ktore pomiesci tyle osob, to trzeba ludzi dzielic miedzy iles sal i jeszcze inna jest do tanczenia.. bardzo bym tego nie chciala, tylko jeszcze nie trafilam na takie miejsce gdzies w miare blisko miasta..
czy ktos moze mi cos poradzic?
pozdrowionka
Sa dwie kucharki do wyboru-u jednej rzeczywisie jest tak ze trzeba samemu dostarczyc towar(chociaz wlasciciel sali daje adres sklepu,masarni itp. gdzie zawozi sie liste i umawia sie na konkretny dzien po odbior wiec to chba nie jest taki problem:)).U drugiej kucharki placi sie od osoby i wtedy ona sama wszystko kupuje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ja sie zgadzam z tym ze lepiej wynajac sale i kucharki...chyba przy takiej liczbie gosci bardziej ci sie to oplaci...ja kiedys jak chcialam wlasnie w ten sposob to zorganizowac ktos mi polecil sale chyba tereska....kurcze nie wiem,ale wiem ze byla duza na zdjeciach,no i dla mnie wlasnie za duza,bo my mamy okolo 70 gosci...
w "moim" hotelu niby miesci sie na sali 150 nawet osob ale nie wiem...nie jestem tego taka pewna...moze ocen sama.to link:
www.hotel-adria.pl
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
w "moim" hotelu niby miesci sie na sali 150 nawet osob ale nie wiem...nie jestem tego taka pewna...moze ocen sama.to link:
www.hotel-adria.pl
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...